Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Brisbane

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brisbane inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brisbane miniguide

Leiebil Brisbane

Bilutleie Brisbane

Havnebyen Brisbane ligger ved Australias sørøstkyst, og er hovedstad i delstaten Queensland. Byen har omlag 1,8 millioner innbyggere, og er den 3. største etter Sydney og Melbourne. Elva Brisbane River renner gjennom byen, og høyeste fjelltopp er Mount Coot-Tha som ligger 287 m.o.h.

Brisbane har et behagelig subtropisk klima, med varme og fuktige somre og tørre, tempererte vintre. Varmeste måned er januar med +25 grader i gjennomsnittstemperatur.

Kjente landemerker og turistattraksjoner i Brisbane er bl.a. broen Story Bridge – som ble åpnet i 1940, Rådhuset med klokketårnet fra 1930, Museum of Brisbane –  med kunstutstillinger, South Bank Parkland – en hyggelig park for hele familien med pariserhjul, kunstig badestrand og restauranter.

Ca. 7 km fra sentrum (i forstaden Toowong) – ved foten av Mount Coot-Tha – kan man besøke byens botaniske hage samt et Planetarium.

Brisbane har dessuten gode shoppingmuligheter i byens utallige butikker og kjøpesentre, samt et variert utelivstilbud.

Brisbane International Airport ligger 20 km nordøst for sentrum.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil over hele Australia inkludert Brisbane og Brisbane Flyplass. Alle priser oppgitt på bilutleie inkluderer nødvendige forsikringer og fri kilometer.

Norsk bokmål