Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Cairns

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cairns inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cairns miniguide

Leiebil Cairns

Bilutleie Cairns

Havnebyen Cairns ligger nordøst i delstaten Queensland ved Stillehavskysten, og er den 14. største byen i Australia (128.300 innbyggere i 2004). Cairns er en populær turistdestinasjon på grunn av sitt tropiske klima og sine gode bademuligheter.

Dessuten finnes Australias største turistattraksjon – Great Barrier Reef – bare en times båttur fra Cairns. Dette er verdens største korallrev med fantastiske koraller og subtropiske fisker i alle regnbuens farger.

I Cairns sentrum har man gode shoppingmuligheter i butikker og kjøpesentre, og det finnes mange hyggelige restauranter og caféer i byen. Byen har også flere museer, kunstgallerier, teatre, barer og casino.

Cairns har ellers flere fornøyelsesparker/temaparker – bl.a. Rainforestation (en flott naturpark der man også kan besøke avdelingen Koala & Wildlife Park). En annen stor turistattraksjon er Skyrail Rainforest Cableway – en gondolbane som kjører gjennom den tropiske regnskogen fra Caravonica i Cairns til Kuranda. Banens strekning er 7,5 km.

Byen har egen flyplass – Cairns Internasjonale Flyplass, som ligger 7 km nord for sentrum.

Norsk bokmål