Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cairns Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cairns Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cairns Lufthavn miniguide

Leiebil Cairns Lufthavn
Bilutleie Cairns Lufthavn – Foto: © Adz (Adam)

Cairns Lufthavn befinner seg 7 km nord for Cairns i Australia. Det går buss mellom flyplassen og Cairns. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service er Hertz, Avis, Budget, Europcar, Thrifty og Redspot. De befinner seg i ankomsthallen å flyplassen.

3,856,418 passasjerer besøkte Cairns Lufthavn i 2008 som er den 7. travleste flyplassen i Australia. Flyplassen er hovedbase for 3 flyselskaper, det er Skytrans Airlines, QantasLink og Jetstar. De 5 mest populære internasjonale destinasjonene (2008) er Narita, Jacksons, Singapore, Hong Kong og Auckland.

Cairns Lufthavn har et godt utvalg av barer, kaffer og restauranter. Utvalget av butikker er også godt, her kan en blant annet få kjøpt australsk håndverk og delikatesser, smykker og juveler, solbriller og surfeutstyr med mer. Andre fasiliteter er minibank, postkontor, baby/ familierom og dusjer. Det er ingen hotell på selve flyplassen, det nærmeste er Comfort Inn City Sheridan.s