Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Canberra

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Canberra inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Canberra miniguide

Leiebil Canberra
Bilutleie Canberra

Canberra, som er den 7. største byen i Australia (320.000 innb.), er også landets hovedstad. Den ligger nær sørøstkysten, i Australian Capital Territory – nokså midt mellom storbyene Sydney og Melbourne.

Canberra er en relativt ung, planlagt by. Den ble til gjennom et statlig vedtak i 1908, og byggingen tok til i 1913. I 1927 flyttet både regjeringen og parlamentet hit. I planleggingsfasen ble det bestemt – inspirert av «The Garden City Movement» at den nye hovedstaden skulle være en «grønn» by. Derfor er det svært mange parker og andre grøntarealer i Canberra.

Mange av Australias nasjonale kulturinstitusjoner ligger i hovedstaden – bl.a. Nasjonalmuseet, Det nasjonale arkivet, Nasjonalgalleriet, Nasjonalbiblioteket, krigsminnemuseet Australian War Memorial og vitenskapsakademiet Australian Academy of Science.

Ellers er Canberra kjent som et senter for musikk og teater – og mange store kulturarrangementer finner sted her – f.eks. den årlige Celebrate Canberra-festivalen.

Flyplassen Canberra Internasjonale Flyplass ligger 8,5 km øst for sentrum