Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Canberra

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Canberra inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Canberra miniguide

Leiebil Canberra

Bilutleie Canberra

Canberra, som er den 7. største byen i Australia (320.000 innb.), er også landets hovedstad. Den ligger nær sørøstkysten, i Australian Capital Territory – nokså midt mellom storbyene Sydney og Melbourne.

Canberra er en relativt ung, planlagt by. Den ble til gjennom et statlig vedtak i 1908, og byggingen tok til i 1913. I 1927 flyttet både regjeringen og parlamentet hit. I planleggingsfasen ble det bestemt – inspirert av «The Garden City Movement» at den nye hovedstaden skulle være en «grønn» by. Derfor er det svært mange parker og andre grøntarealer i Canberra.

Mange av Australias nasjonale kulturinstitusjoner ligger i hovedstaden – bl.a. Nasjonalmuseet, Det nasjonale arkivet, Nasjonalgalleriet, Nasjonalbiblioteket, krigsminnemuseet Australian War Memorial og vitenskapsakademiet Australian Academy of Science.

Ellers er Canberra kjent som et senter for musikk og teater – og mange store kulturarrangementer finner sted her – f.eks. den årlige Celebrate Canberra-festivalen.

Flyplassen Canberra Internasjonale Flyplass ligger 8,5 km øst for sentrum

Norsk bokmål