Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mechelen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mechelen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mechelen miniguide

Leiebil Mechelen
Bilutleie Mechelen

Innbyggertallet i den belgiske byen Mechelen ble i 2009 estimert til over 81 000 innenfor bygrensene, mens tallet medregnet områdene rundt ble målt til nesten 325 000. Mechelen ligger i provinsen Antwerpen og befinner seg mot nord i det sentrale Belgia, like ved elven Dijle. Mechelen ligger omtrent 25 km sørvest for byen Antwerpen og ca. 25 km nordøst for hovedstaden Brussel.

Byen ble grunnlagt tidlig i middelalderen, og som mange andre belgiske byer preges Mechelen av sin gamle alder med trange gater og historiske bygg. Det går svært lite trafikk gjennom sentrum av byen, noe som gir et ypperlig utgangspunkt for handleturer og sightseeing. Mechelen kjennetegnes ofte av det storslåtte tårnet St. Rumbold. Tårnet skulle egentlig bli enda høyere, men byggingen ble stoppet på 1500-tallet grunnet manglende økonomi.

Mechelen har ingen egen flyplass, men de fleste reiser til Brussels Internasjonale Flyplass som befinner seg 25 km unna. Det går både buss og tog til og fra Mechelen hele dagen.