Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Waterloo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Waterloo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Waterloo miniguide

Leiebil Waterloo

Bilutleie Waterloo

Waterloo er en by midt i Belgia som befinner seg helt nord i den sørlige regionen Walloon. Belgias hovedstad Brussel ligger omtrent 15 km nord for Waterloo. I 2008 ble folketallet i byen målt til nesten 30 000 og byen lever for det meste på turisme. Det var her det berømte slaget ved Waterloo fant sted og mange tar turen til Waterloo på grunn av denne historiske hendelsen.

18. juni 1815 sto slaget ved Waterloo, som egentlig fant sted 5 km sør for byen. Franskmennene, ledet av Napoleon I, ble slått av britene og prøysserne med blant annet general Arthur Wellesley og hertugen av Wellington i spissen. Dette var det endelige nederlaget for den franske keiseren og hans siste slag før han ble avsatt. Besøkende kan lære mer om slaget og området ved å besøke attraksjoner som Wellington Museum.

Brussels Internasjonale Flyplass ligger 25 km nord for Waterloo, mens Brussels South Charleroi Airport befinner seg nesten 30 km sør før Waterloo.

Norsk bokmål