Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Tuzla

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tuzla inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tuzla miniguide

Leiebil Tuzla
Bilutleie Tuzla – Foto: © Tarabosh

Tuzla ligger i det nordøstlige hjørnet av Bosnia-Hercegovina, nesten 75 km fra Sarajevo. Tuzla befinner seg ikke langt fra den østlige grensen mot Yugoslavia og det er omtrent like langt til den nordiske grensen mot Kroatia. Tuzla er den tredje største byen i landet med et innbyggertall på over 140 000 (2006). Navnet kommer fra den tyrkiske betydningen av ordet salt, og byen har vært kjent for saltkilder i flere tusen år.

Turister er svært interessert i Tuzlas saltminer samt Panonika Lake som er en kunstig innsjø med saltvann midt i sentrum. I likhet med andre områder i Bosnia-Hercegovina er Tuzla en grønn og planterik by med flere parker. Deler av sentrum og spesielt gamlebyen ble ødelagt under borgerkrigen på begynnelsen av 1990-tallet, men fortsatt er det en historisk opplevelse å besøke den gamle bydelen. Tuzla er preget av mange vakre moskeer i tillegg til en ortodoks kirke.

Tuzla Internasjonale Flyplass befinner seg i Dubrave omtrent 30 km nord for Tuzla.