Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Kamloops

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Kamloops inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Kamloops miniguide

Leiebil Kamloops
Bilutleie Kamloops

Kamloops er en kanadisk by som ligger sørøst i provinsen British Columbia. Provinsen befinner seg sørvest i landet og grenser mot USA i sør. Byen ligger i samme område som elvene North Thompson og South Thompson møtes og blir Thompson River. Det er omtrent 250 km til Vancouver i sørvest og det tar nesten 3 timer å kjøre til landegrensen. Kamloops ble grunnlagt i 1813 og innbyggertallet ligger i dag på nesten 70 000 (2008).

Kamloops kan by på både attraksjoner og aktiviteter hele året. Om vinteren er Kamloops ettertraktet for sine vinteraktiviteter som snøscooter og sledeturer, og Sun Peaks Resort er landets tredje største skisted. Populære sommeraktiviteter er blant annet ridning, kano- og kajakturer og fiske. Hele året kan man besøke BC Wildlife Park som er en blanding av en dyrehage og et aktivitetssenter. Kamloops frister også med et gammelt damplokomotiv som kjører uhyggelige spøkelsesturer rundt Halloween og koselige vinterturer i jula.

Nærmeste flyplass heter Kamloops Airport og ligger ca. 10 km utenfor byen.