Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Vancouver

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vancouver inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vancouver miniguide

Leiebil Vancouver
Bilutleie Vancouver

Vancouver er Canadas åttende største by og den største på landets vestkyst med et folketall på over 570 000 (2006). I hele regionen bor det omtrent 2 000 000 innbyggere, noe som gjør området til det tredje største i landet. Vancouver befinner seg helt sørvest, i provinsen British Columbia. Byen ligger like ved grensen til USA og innenfor Vancouver Islands.

Vancouver har mye å by på for både utendørs- og innendørsaktiviteter. På regnværsdager kan det være fint å besøke et av byens mange museer som Museum of Vancouver. Her kan besøkende se kulturgjenstander fra hele verden, blant annet en mumie fra Egypt. Vancouver er kjent for sine mange parker og byen stiller med over 200. Stanley Park er en av de største i verden og stiller med dyrehage, restauranter, vakre piknikområder, akvarium og mye mer.

Vancouver Internasjonale Flyplass har flyvninger til Europa, Asia, hele Amerika samt innenlandsflyvninger. Flyplassen er den nest største i Canada og befinner seg 12 km utenfor bykjernen.