Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Vancouver Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Vancouver Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Vancouver Lufthavn miniguide

Leiebil Vancouver Lufthavn
Bilutleie Vancouver Lufthavn

Vancouver internasjonale Lufthavn (YVR) ligger omtrent 13 km sør for Vancouver. I 2009 åpnet et nytt hurtigtog som går mellom flyplassen og Vancouver i tillegg til at det går busser også til andre destinasjoner i Canada. De bilutleieselskapene som befinner seg på flyplassen er Budget, Hertz, Avis, National/Alamo, og Dollar/Thrifty. De holder til på bunnivået i parkeringsplassen.

Vancouver Lufthavn er den andre største flyplassen i Canada med besøk av 16,177,438 passasjerer i 2009. Fra Vancouver kan en fly direkte til 19 ulike internasjonale destinasjoner i Sør-Amerika, Australia, Europa og Asia. Flyplassen er hovedbase for Air Transat, Air Canada og Air Canada Jazz.

Utvalget av barer, kafeer, restauranter og butikker er godt på Vancouver Lufthavn. Flyplassen kan også tilby trådløst internett, minibank, postkontor, kapell, spa, lege- og tannlegesenter, lekeplass for barn og businessenter. Flyplassen er kjent for sin flotte design og kunstutstillinger.