Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Winnipeg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Winnipeg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Winnipeg miniguide

Leiebil Winnipeg
Bilutleie Winnipeg

Winnipeg ligger i den sørlige delen av provinsen Manitoba i Canada. Provinsen grenser til USA i sør, og det er litt over 100 km fra Winnipeg til landegrensen. Byen ligger ved sammenløpet til elvene Red og Assiniboine, og dette punktet kalles også The Forks. Winnipeg er den største byen og hovedstad i provinsen, og i 2008 ble antall innbyggere målt til over 630 000.

Franskmennene var de første europeere som kom til området i 1738. Besøkende kan lære mye om byens historie ved å besøke forskjellige historiske attraksjoner. Fort Gibraltar and the Maison du Bourgeois er et historisk museum som holder åpent fra mai til august, mens Lower Fort Garry National Historic Site of Canada er et historisk sted for pelshandelen. Byen er kjent for sine mange festivaler, blant annet Canada Inns Winter Wonderland, Folklorama, Jazz Winnipeg Festival og Manito Ahbee Festival.

Det offisielle navnet på flyplassen er Winnipeg James Armstrong Richardson Internasjonale Flyplass og ligger ca. 8 km utenfor sentrum.