Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Santiago

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Santiago inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Santiago miniguide

Leiebil Santiago
Bilutleie Santiago

Santiago de Chile er hovedstaden i Chile og har en sentral beliggenhet i landet. Byen ligger mot øst i det langstrakte landet, og dens havner er byene San Antonio og Valparaíso. Elven Mapocho renner gjennom byen og møter Stillehavet i vest. Santiago er den største byen i landet med et innbyggertall på over 4 800 000 (2009). Pedro de Valdivia grunnla byen under Spania i 1541, og Santiago ble selvstedig i 1817.

Selv om Santiago er nesten 500 år gammel, er det i dag en veldig moderne by. Santiago er full av kontraster med skyskrapere og frodige parker side om side, og høye, snøkledde fjell som omringer den grønne dalen. Storbyen tilbyr alt fra restauranter og barer til underholdningsscener og berømte bygninger, som presidentpalasset La Moneda. Besøkende kan velge mellom mange museer, blant annet Museo Historico Nacional og kunstmuseet Museo de Solidaridad Salvador Allende.

Comodoro Arturo Merino Benitez Internasjonale Flyplass tilbyr flyvninger til nesten hele verden og ligger ca. 25 km utenfor byen.