Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Santiago Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Santiago Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Santiago Lufthavn miniguide

Leiebil Santiago Lufthavn

Bilutleie Santiago Lufthavn

Comodoro Arturo Merino Benítez Internasjonale Flyplass ”AMBIA” (SCL), også kjent som Pudahuel Airport og Santiago International Airport, ligger 10 km nordvest for Santiago. Det fins busstransport mellom flyplassen og sentrum av Santiago. De bilutleiefirmaene som finnes på flyplassen er Budget, Hertz, Avis, Alamo, Rosselot og Econorent.

9,017,718 passasjerer besøkte Santiago Lufthavn i 2009 som er den største  flyplassen i Chile.
17 ulike internasjonale flyselskaper betjener flyplassen som har direkte reiser til de fleste hovedsteder i Sør-Amerika samt til USA, Europa, Australia og Asia. I februar 2010 ble Chile rammet av et stort jordskjelv som gjorde at flyplassen ble stengt for alle operasjoner 27. februar. Den ble åpnet igjen 3. mars.

Utvalget av spise- og drikkesteder er godt.  Santiago Lufthavn kan tilby hele 70 forskjellige butikker som blant annet selger chilensk vin, musikk og andre suvenirer. Flyplassen kan også tilby trådløst internett, minibank, postkontor, konferansesenter, apotek, lege- og tannlegesenter, massasje. Holiday Inn Santiago – Airport som ble åpnet i 2007 ligger på selve flyplassen.

Norsk bokmål