Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Odense

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Odense inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Odense miniguide

Leiebil Odense

Bilutleie Odense

Odense – Danmarks 3. største by med 159.700 innbyggere (2009) – ligger på øya Fyn i Region Syd-Danmark. Odense er en svært gammel by, og utenfor sentrum ligger Nonnebakken – en vikingeborg fra omkring år 1000 e. Kr.

Odense har flere turistattraksjoner, bl.a. Jernbanemuseet, Fyn Kunstmuseum, Odense Zoo og Jernalderlandsbyen – en rekonstruert oldtidslandsby. I tillegg er den kjente eventyrdikteren H.C. Andersen født og oppvokst her – og turister kan besøke hans barndomshjem, samt museet som forteller om hans liv og virke.

Odense har dessuten et rikt kulturliv, hyggelige caféer og restauranter, samt gode shoppingmuligheter. Et av Danmarks største kjøpesentre ligger også i Odense – Rosengårdcenteret – som har 125 butikker.

Nærmeste flyplass er Odense Lufthavn, som ligger nordvest for sentrum. Dette er imidlertid en liten flyplass med begrensede avganger (kun chartertrafikk sommerstid). De fleste velger derfor å reise til København Lufthavn, Kastrup, som er Nordens største flyplass. Det er togforbindelse fra Odense til København Lufthavn, og reisetiden er på ca. 90 minutter.

Norsk bokmål