Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Odense Beldringe Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Odense Beldringe Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Odense Beldringe Lufthavn miniguide

Leiebil Odense Beldringe Lufthavn
Bilutleie Odense Beldringe Lufthavn

Odense Lufthavn (ODE), også kalt Beldringe Lufthavn, er en liten flyplass som ligger i landsbyen Beldringe 10 km fra Odense. På grunn av de begrensede avgangene fra Odense Lufthavn er det vanlig å heller benytte seg av flyplasser i området rundt. Det tar 45 minutter å reise med tog til Aarhus, og en og en halv time til København. Den enkleste måten å komme seg inn til Odense på er med taxi. Det er mulig å leie bil i Odense sentrum men ikke på flyplassen.

Det går først og fremst innenriksfly fra Odense Lufthavn, men både charterselskapene Apollon og  Gislev reiser operer her. I 2006 ble det startet en flyrute til Nord-Italia, og i 2007 til Sør-Frankrike. I 208 var det flyvninger til Kreta. I 2007 ble landingsbanen forlenget til 2000 meter noe som gjør at flere selskaper kan operere.

Odense Lufthavn har få fasiliteter, det fins èn restaurant på lufthavnen.