Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Silkeborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Silkeborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Silkeborg miniguide

Leiebil Silkeborg
Bilutleie Silkeborg

Silkeborg ligger sentralt i Region Midtjylland – i et av Danmarks mest varierte landskapsområder. Rundt byen – som har 41.979 innbyggere (2009) – er det et kupert terreng med skogkledde bakker og små, idylliske innsjøer.

Et av Danmarks høyeste punkter – Himmelbjerget (147 m.o.h.) – ligger like i nærheten, og en tur med den gamle dampbåten «Hjejlen» på Silkeborgsøerne er en av byens mest populære turistattraksjoner.

Mange av de øvrige severdighetene bærer preg av at Silkeborg er en kunstby. Her må først og fremst Silkeborg Kunstmuseum og Kunstcenteret Silkeborg Bad nevnes. Eller man kan besøke  Silkeborg Museum, hvor man bl.a. kan oppleve en av Europas mest berømte «mose-mumier» – Tollundmanden, som levde 3-400 år f. Kr. Også Jysk Automobilmuseum kan være verd et besøk, og reiser man med barn, er en tur innom opplevelsessenteret «Gi den gas Palads» neppe til å unngå.

Nærmeste flyplass er Karup Lufthavn, som ligger 33 km fra Silkeborg – men også Billund Lufthavn og Aarhus Lufthavn ligger innenfor en rimelig avstand (hhv. 68 og 86 km).