Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Malmö

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Malmö inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Malmö miniguide

Leiebil Malmö
Bilutleie Malmö

Kystbyen Malmö ligger i Sør-Sverige, og tilhører Skåne län. Byen ligger ved Øresund – rett overfor København i Danmark. Fra Malmö er det vei- og togforbindelse til Danmark via Øresundsforbindelsen.

Malmö er Sveriges 3. største by etter Stockholm og Göteborg, og har 286.500 innbyggere (2009). Byen har et rikt kulturliv, gode shoppingmuligheter og et yrende uteliv med restauranter, puber, nattklubber og casino. I tillegg finnes flere flotte parker og grøntarealer.

Gamla Staden – byens historiske del fra middelalderen er en av Malmös turistattraksjoner. Her finnes bl.a. Rådhuset fra 1546, Dringenbergska gården fra 1300-tallet, Jörgen Kocks hus fra 1523 samt St. Petri-kyrkan fra 1332.

Slottet Malmöhus fra 1500-tallet er også en populær severdighet. Byen har dessuten kunstmuseum samt kultur- og naturhistorisk museum, og utenfor ligger den vakre Slottsparken.

Folkets Park i Malmö er en flott attraksjon for barnefamilier. Her finner man mange aktiviteter samt fornøyelsespark med stort pariserhjul. Også byens badeland «Aq-va-kul» er verdt et besøk.

Langs hele kysten finnes flotte bademuligheter sommerstid, og Ribersborgsstranden er byens mest populære badestrand.

Malmö – Sturup Airport ligger 30 km sørøst for sentrum.