Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Skive

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Skive inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Skive miniguide

Leiebil Skive
Bilutleie Skive

Skive (20.686 innbyggere i 2009) ligger i Region Midtjylland – nærmere bestemt ved halvøya Salling, der Karup Å renner ut i Limfjorden.

Selv om det meste av Skive sentrum består av bygninger fra slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet, kan byen regne sin historie tilbake til middelalderen. Den opprinnelige middelalder-arkitekturen er i dag representert  ved herregården Krabbesholm (som bl.a. huser en folkehøyskole) og Vor Frue Kirke – som begge er blant Skives hovedattraksjoner.

Nærheten til Limfjorden og Karup Å gjør at byen har satset mye på å tiltrekke seg turister som liker seiling og lystfiske. Det er dessuten gode bademuligheter ikke langt fra sentrum. Man kan ellers ta ferje til den idylliske Limfjordsøya Fur (overfarten tar bare noen minutter), der man kan studere fossiler, oppleve spennede kunsthåndverk – eller rett og slett bare slappe av.

Nærmeste flyplass er Karup Lufthavn, som ligger 30 km sør for Skive – mens avstanden til Aalborg

Lufthavn er 78 km.