Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Svendborg

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Svendborg inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Svendborg miniguide

Leiebil Svendborg
Bilutleie Svendborg

Svendborg er, med sine 27.179 innbyggere (2009), den nest største byen på øya Fyn. Byen, som tilhører Region Syddanmark, er over 750 år gammel – og mye av den gamle sentrumsarkitekturen, med små idylliske torv, smale gater og verneverdige bygninger, er bevart.

Svendborgs historie er nært knyttet til det maritime. Det kan nevnes at Danmarks største handelsvirksomhet – shipping-konsernet A. P. Møller-Mærsk A/S – har sin opprinnelse her.

Blant byens mest populære attraksjoner er Anne Hvides Gård fra 1560 (i dag en del av Svendborg Museum), Naturama (Svendborgs zoologiske museum) og galleriet Kunstbygningen. Også Valdemars Slot med den vakre Alexander-parken må nevnes, selv om det ligger litt sør for selve Svendborg.

Det er mindre flyplasser innenfor en avstand på ca. 50 km fra Svendborg (Odense Lufthavn og Sønderborg Lufthavn), men mange velger likevel å reise til København Lufthavn, Kastrup, som er Nordens største flyplass. Det er togforbindelse fra Svendborg (via Odense) til København Lufthavn, og reisetiden er på ca. 2 timer.