Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bolton

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bolton inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bolton miniguide

Leiebil Bolton
Bilutleie Bolton

Bolton ligger i det engelske fylket eller grevskapet som kalles Greater Manchester. Byen befinner seg 18 km nordvest for den større byen Manchester, og området ligger i den nordvestlige delen av England. Antall innbyggere i Bolton lå på over 140 000 i 2008. Da vevere fra Flandern slo seg ned i området på 1400-tallet, lærte de veverkunsten videre. Lenge etterpå var Bolton en av verdens ledende bomullsspinnere.

Bolton byr på mange forskjellige museer og flere ligger under Bolton Museums. Et av stedene som er verdt et besøk er Smithills Hall. Dette er en gammel og ærverdig bygning med en lang historie som strekker seg helt tilbake til middelalderen. På grunn av dets historie og beboere antas stedet å være hjemsøkt og flere av beretningene har aldri fått en logisk forklaring.

Det er flere flyplasser som ligger i nærheten av Bolton og en av de er Manchester Airport. Her tilbys det internasjonale flyvninger og flyplassen befinner seg ca. 30 km utenfor Bolton.