Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bradford

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bradford inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bradford miniguide

Leiebil Bradford
Bilutleie Bradford

Bradford ligger i grevskapet Yorkshire, som er det største grevskapet i England. Byen befinner seg nord i England, ved en sideelv til Aire River. Manchester ligger omtrent 60 km sør for Bradford, mens Leeds har en beliggenhet 14 km i østlig retning. I 2009 ble folketallet i Bradford målt til like under 300 000.

Bradford har i mange år basert seg på ullindustrien og denne historien strekker seg tilbake til 1300-tallet. Byen er en kulturell perle med både prisvinnende utstillinger og museer samt en god del vakre, viktorianske bygninger. UNESCO World Heritage Site, Saltaire er et lite sted like ved Bradford og er et unikt eksempel på viktorianske landsbyer. National Media Museum er et kjent museum som baserer seg på blant annet TV, film og radio. I Haworth ligger Brontë Parsonage Museum som var hjemmet til de kjente forfattersøstrene Emily, Anne og Charlotte Brontë.

Leeds Bradford Internasjonale Flyplass stiller med flyvninger til store deler av verden og befinner seg 12 km utenfor Bradford.