Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Cambridge

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cambridge inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cambridge miniguide

Leiebil Cambridge

Bilutleie Cambridge

Cambridge er en by og administrasjonssenter i grevskapet Cambridgeshire. Grevskapet ligger mot øst i den sørlige delen av England, mens byen befinner seg mot sør i grevskapet. Elven Cam renner gjennom byen og antall innbyggere ble målt til over 120 000 (2008) innenfor bygrensene. Cambridge fikk byrettigheter i 1207 og er en av landets eldste byer.

Cambridge er mest kjent for å være en universitetsby, og University of Cambridge er Englands nest eldste universitet og Europas fjerde eldste. Universitetet ble grunnlagt på 1200-tallet og universitetsbygningene er historiske og staselige. Mye av byen bærer preg av middelalderen, som gater og broer. Det er mye å ta seg til i Cambridge, ikke bare museer, utstillinger og historiske bygninger. Her er det flere teatre, konsertscener og festivaler, blant annet en Shakespeare-festival, jazz-festival og øl-festival.

London Stansted Airport er den nærmeste flyplassen til Cambridge og ligger ca. 50 km sørover. Også andre store flyplasser ligger i kjøreavstand fra byen, som London Gatwick og Heathrow.

Norsk bokmål