Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 bilutleieselskaper for å gi deg den beste prisen

Leiebilguiden.no søker etter beste pris på leiebil fra 1600 forskjellige selskaper inkludert Avis, Hertz, Alamo, National, Europcar, Sixt, Thrifty, Budget og Advantage. Sammen med spesialforhandlede avtaler garanterer dette lave priser på bilutleie. Det forekommer aldri noen skjulte avgifter eller kostnader når du bestiller leiebil gjennom oss.

tick-2 Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2 Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2 Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2 Ingen kredittkortgebyrer

tick-2 Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Cambridge

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cambridge inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cambridge miniguide

Leiebil Cambridge

Bilutleie Cambridge

Cambridge er en by og administrasjonssenter i grevskapet Cambridgeshire. Grevskapet ligger mot øst i den sørlige delen av England, mens byen befinner seg mot sør i grevskapet. Elven Cam renner gjennom byen og antall innbyggere ble målt til over 120 000 (2008) innenfor bygrensene. Cambridge fikk byrettigheter i 1207 og er en av landets eldste byer.

Cambridge er mest kjent for å være en universitetsby, og University of Cambridge er Englands nest eldste universitet og Europas fjerde eldste. Universitetet ble grunnlagt på 1200-tallet og universitetsbygningene er historiske og staselige. Mye av byen bærer preg av middelalderen, som gater og broer. Det er mye å ta seg til i Cambridge, ikke bare museer, utstillinger og historiske bygninger. Her er det flere teatre, konsertscener og festivaler, blant annet en Shakespeare-festival, jazz-festival og øl-festival.

London Stansted Airport er den nærmeste flyplassen til Cambridge og ligger ca. 50 km sørover. Også andre store flyplasser ligger i kjøreavstand fra byen, som London Gatwick og Heathrow.