Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Jersey

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jersey inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jersey miniguide

Leiebil Jersey
Bilutleie Jersey

Jersey er en øy i Den engelske kanal som ligger like utenfor kysten av Normandie nord i Frankrike. Dette er den største og sørligste av Kanaløyene og er underlagt Storbritannia. Den største byen på Jersey heter St. Helier og hele øya har et innbyggertall på over 91 000 (2009). Fransk er det offentlige språket, men så og si hele befolkningen snakker også engelsk.

Øya har hatt et samfunn i over 1000 år og trekker ferierende på grunn av det varme klimaet. Jersey frister med en frodig natur med mange blomster og vakre strender. Her er det noe for enhver, både historiske slott og ulike museer, blant annet et maritimt museum og det historiske museet Jersey Museum. Aktiviteter for hele familien kan være dyrehagen Durrell Wildlife Conservation Trust og fornøyelsesparken aMaizin! Maze and Adventure Park. Creepy Valley Activity Centre tilbyr blant annet laserkamper og klatring.

Jersey Airport befinner seg i St. Peter som ligger ca. 7 km nordvest for St. Helier.