Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Jersey Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Jersey Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Jersey Lufthavn miniguide

Leiebil Jersey Lufthavn
Bilutleie Jersey Lufthavn

Jersey Lufthavn (JER) ligger i området Saint Peter 7,4 km nordvest for hovedstaden Saint Helier på Jersey. Populært kalles flyplassen innfallsporten til kanaløyene. Buss nr 15 kjører kontinuerlig mellom flyplassen og Saint Helier. Europcar og Hertz tilbyr bilutleie.

Flyplassen ble bygget i 1937. I 2008 benyttet 1,625,660 passasjerer seg av Jersey Lufthavn. De aller fleste destinasjonene fra Jersey er til byer i Storbritannia og Irland som for eksempel London, Manchester og Glasgow. 10 ulike flyselskaper flyr til og fra Jersey Lufthavn, blant dem British Airways, EasyJet og Flybe.

Sommeren 2009 åpnet en helt ny taxfree der en i tillegg til de tradisjonelle taxfree-varene også kan få kjøpt et godt utvalg av lokale produkter. Jersey Lufthavn tilbyr gratis internett. Det er tre cafe og spisesteder ved avreise, og et spisested i ankomsthallen. Det fins flere hoteller like i nærheten av lufthavnen