Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Liverpool

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Liverpool inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Liverpool miniguide

Leiebil Liverpool
Bilutleie Liverpool

Liverpool er en av landets største byer og befinner seg på vestkysten av det nordlige England. Byen ligger like nord for grensen til Wales, i grevskapet som heter Lancashire.

Beliggenheten er sentral, like ved munningen til elven Mersey ved Irskesjøen og var lenge Storbritannias største havn, men tapte konkurransen på 1960-tallet. Innbyggertallet ble i 2008 målt til nesten 470 000.

Liverpool har mye å by på, både gammelt og moderne. Første gang byen nevnes er i 1191 og spesielt havnen er et eneste stort museum. Bygninger som Cunard, Port of Liverpool og St. Georges Hall bør avlegges et besøk for å forstå litt om Liverpools historie og unike arkitektur. Medlemmene i The Beatles var fra Liverpool og her kan man oppleve flere rundturer som Beatles Magical Mystery Tour i tillegg til museet The Beatles Story.

Liverpool John Lennon Airport befinner seg ca. 12 km utenfor sentrum og er oppkalt etter Beatles-medlemmet og fredsaktivisten som ble skutt og drept i 1980.