Leiebil Liverpool John Lennon Lufthavn

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Liverpool John Lennon Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Liverpool John Lennon Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Liverpool John Lennon Lufthavn miniguide

Leiebil Liverpool John Lennon Lufthavn
Bilutleie Liverpool John Lennon Lufthavn

Liverpool John Lennon Lufthavn (LPL) ligger 12 km sørøst for Liverpool. Det går jevnlig busser mellom Liverpool og flyplassen, og fra jernbanestasjonen i Liverpool kan en nå de fleste destinasjoner i England. Fem firmaer tilbyr bilutleie.

Fram til 2007 var det en de flyplassene i Europa med raskets vekst fra 875 000 passasjerer i 1998 til rundt 5,5 millioner i 2007. I 2008 benyttet 5,33 millioner passasjerer seg av flyplassen. De travleste rutene (2008) er Malaga, Dublin, Alicante, Amsterdam og Palma de Mallorca.

Siden flyplassen oppkalte seg etter legenden John Lennon i 2002, har flyplassen satset stort på kunst. Flere av utstillingene har med John Lennons liv og virke å gjøre.
Liverpool har et godt utvalg av taxfree, apotek og andre butikker, og 12 ulike spisesteder.  Blant severdighetene er muligheten for å leie konferanserom og bønnerom, trådløst internett kan fås mot betaling. Hampton by Hilton med 160 rom ligger like ved flyplassen.