Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Wolverhampton

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Wolwerhampton inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Wolwerhampton miniguide

Leiebil Wolwerhampton
Bilutleie Wolwerhampton

Wolverhampton er en by som tilhører det engelske grevskapet West Midlands. Byen befinner seg i vest i den sentrale delen av England, og landets nest største by Birmingham ligger 20 km sørøst for byen. Wolverhampton ble grunnlagt av Lady Wulfruna i 985, og i dag bor det over 250 000 i byen. Wolverhampton er en av byene som utgjør Black Country, som er en betegnelse på et sterkt industrialisert område i England.

Før den industrielle revolusjonen var Wolverhampton en markedsby som spesialiserte seg på ullproduksjon, men begynte senere med kullindustri. Flere av byens museer gir en innføring i Wolverhamptons industri og historie. Mange gamle bygninger er også å finne her, blant annet Church of St. Peter fra 1400-tallet. Wickid Animal Adventure er en liten dyrehage som er åpen nesten hver dag, og Northycote Farm and Country Park er et 400 år gammelt gårdsbruk.

Den nærmeste flyplassen for ruteflyvninger er Birmingham Internasjonale Flyplass. Flyplassen ligger ca. 30 km sørvest for Wolverhampton.