Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Birmingham Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Birmingham Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Birmingham Lufthavn miniguide

Leiebil Birmingham Lufthavn

Bilutleie Birmingham Lufthavn

Birmingham Internasjonale Flyplass (BHX) ligger 10 km fra Birmingham. I 2007 var det den sjette travleste flyplassen i England. Det går jevnlig busser til og fra Birmingham til lufthavnen. Flyplassen er en av de med best togforbindelse i hele Storbritannia med 250 avganger per dag fra togstasjonene som ligger 500 m fra passasjerterminalen. Seks ulike firmaer tilbyr bilutleie.

I 2008 hadde flyplassen besøk av 9,627,589 passasjerer. De fem mest populære destinasjonene i 2007 var Dublin, Amsterdam, Edinburgh, Belfast, Dubai. Flyplassen er hovedsete for Bmibaby, Flybe, Monarch Airlines, Ryanair, Thomas Cook Airlines og Thomson Airways. Flyplassen har en forbedringsplan helt fram mot 2030.

Ved Birmingham Lufthavn er det 23 ulike butikker inkludert taxfree, utvalget av cafeer og restauranter er også svært godt. Det finnes tre hoteller like ved flyplassen, Novotel, Etap and Ibis.

Norsk bokmål