Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Birmingham

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Birmingham inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Birmingham miniguide

Leiebil Birmingham
Bilutleie Birmingham

Birmingham ligger i den vestlige delen av det sentrale England, i regionen Midlands. I dette området renner elver som Severn River, Trent River og Ouse River. Birmingham er den nest største byen i England etter London, og i 2008 ble innbyggertallet anslått til over 1 000 000. På 1100-tallet var Birmingham en by som levde av å holde markeder, og den vokste til en storby under den industrielle revolusjonen i England på slutten av 1700-tallet.

Birmingham er en kulturell by som imøtegår de fleste ønsker. Brimingham Royal Ballet er Englands fremste ballettrupp, og byen tilbyr også andre dansebegivenheter som DanceXchange og International Dance Festival. Av andre festivaler går blant annet St. Patrick’s Day Festival av stabelen i februar og Chinese New Year feires i det kinesiske kvarteret. For de historieinteresserte kan Birmingham tilby mange museer samt severdigheter fra middelalderen.

Birmingham Internasjonale Flyplass befinner seg 10 km utenfor sentrum, og i 2007 var dette den 6. travleste flyplassen i landet.