Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Oxford

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Oxford inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Oxford miniguide

Leiebil Oxford

Bilutleie Oxford

Oxford er en kjent universitetsby som tilhører grevskapet Oxfordshire. Byen befinner seg sentralt i den sørlige delen av landet. Det er nesten 100 km til hovedstaden London som ligger i sørøst, og elvene Themsen og Cherwell renner gjennom byen. I tillegg til å være en universitetsby er dette også en turist- og industriby. Oxford vokste opp rundt et nonnekloster på 700-tallet og i dag ligger innbyggertallet på nesten 155 000 (2008).

Oxford er en vakker by, preget av gamle bygninger som kirker og gotiske universitetsbygg. University of Oxford er det eldste universitetet i den engelskspråklige verden og ble grunnlagt på 1200-tallet. Oxford byr på mange interessante museer og det arrangeres forskjellige rundturer i byen, blant annet spøkelsesturen Bill Spectre´s Oxford Ghost Trail i gamlebyen. Forfatterne J. R. R. Tolkien og C. S. Lewis var begge fra Oxford.

Den nærmeste flyplassen som tilbyr ruteflyvninger er London Heathrow som ligger ca. 70 km fra Oxford. Dette er den største flyplassen i Storbritannia.

Norsk bokmål