Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mikkeli

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mikkeli inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mikkeli miniguide

Leiebil Mikkeli
Bilutleie Mikkeli

Mikkeli (svensk: St:Michel) ligger i den sørøstlige delen av Finland, nærmere bestemt i landskapet Södra Savolax. Stedet er første gang nevnt i skriftlige kilder i 1323, og er oppkalt etter erkeengelen Mikael. Mikkeli fikk imidlertid ikke bystatus før i 1838. En arm av Finlands største innsjø, Saimaa, når inn til Mikkeli – og herfra er det ferjetrafikk bl.a. til Lappeenranta (svensk: Villmanstrand) i sommersesongen.

Mikkeli er kjent for sitt aktive uteliv, og i sentrum finnes det en rekke puber, barer og nattklubber. Av attraksjoner ellers må særlig opplevelsesparken Visulahti nevnes – der man også kan besøke Finlands eldste vokskabinett, samt ”Miniland” (miniatyrmodeller av kjente finske bygninger).

Ellers finnes det flere museer i Mikkeli  (bl.a. et kirkemuseum, som er inkludert i byens eldste bygning – et steinsakristi fra 1500-tallet). Dessuten regnes den vakre Mikkeli/St:Michel domkirke (i nygotisk stil fra forrige århundreskifte) som en av severdighetene.

De nærmeste større flyplassene er Mikkeli Flyplass, Jyväskylä Airport (115 km nordvest for Mikkeli) og Helsinki-Vanda International Airport (230 km sørvest for Mikkeli).