Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mikkeli

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mikkeli inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mikkeli miniguide

Leiebil Mikkeli

Bilutleie Mikkeli

Mikkeli (svensk: St:Michel) ligger i den sørøstlige delen av Finland, nærmere bestemt i landskapet Södra Savolax. Stedet er første gang nevnt i skriftlige kilder i 1323, og er oppkalt etter erkeengelen Mikael. Mikkeli fikk imidlertid ikke bystatus før i 1838. En arm av Finlands største innsjø, Saimaa, når inn til Mikkeli – og herfra er det ferjetrafikk bl.a. til Lappeenranta (svensk: Villmanstrand) i sommersesongen.

Mikkeli er kjent for sitt aktive uteliv, og i sentrum finnes det en rekke puber, barer og nattklubber. Av attraksjoner ellers må særlig opplevelsesparken Visulahti nevnes – der man også kan besøke Finlands eldste vokskabinett, samt ”Miniland” (miniatyrmodeller av kjente finske bygninger).

Ellers finnes det flere museer i Mikkeli  (bl.a. et kirkemuseum, som er inkludert i byens eldste bygning – et steinsakristi fra 1500-tallet). Dessuten regnes den vakre Mikkeli/St:Michel domkirke (i nygotisk stil fra forrige århundreskifte) som en av severdighetene.

De nærmeste større flyplassene er Mikkeli Flyplass, Jyväskylä Airport (115 km nordvest for Mikkeli) og Helsinki-Vanda International Airport (230 km sørvest for Mikkeli).

Norsk bokmål