Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Rauma

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rauma inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rauma miniguide

Leiebil Rauma

Bilutleie Rauma

Rauma (svensk: Raumo) ligger ved vestkysten i den sørlige delen av Finland – mellom Pori (svensk: Björneborg) og Turku (svensk: Åbo). Byen tilhører landskapet Satakunta og har ca. 40.000 innbyggere (2010). Rauma – som er en gammel sjøfartsby – fikk bystatus i 1442, men allerede på 1300-tallet fantes det et franciscaner-kloster og en katolsk kirke her.

Den gamle bydelen (Vanha Rauma/Gamla Raumo) har røtter tilbake til middelalderen, og består av en godt bevart og enhetlig trehusbebyggelse. Bydelen er Raumas viktigste turistattraksjon – og den har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1991.

Rauma er ellers kjent for sine mange musikkfestivaler – de fleste av dem finner sted i sommerhalvåret. Blant de mest kjente er Rauman Festivo (klassisk musikk), Rauma Summer Jazz, Rauma Blues og RMJ-festivalen (rock). Nevnes må også filmfestivalen Blue Sea Film Festival.

De nærmeste flyplassene er Pori (Björneborg) Airport, ca. 50 km nord for Rauma (derfra er det flyforbindelse til Helsinki),  og Turku (Åbo) Internasjonale Flyplass, ca. 90 km sør for Rauma

Norsk bokmål