Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Ajaccio

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ajaccio inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ajaccio miniguide

Ajaccio

Bilutleie Ajaccio

Ajaccio er hovedstad på øya Korsika i det franske departementet Corse-du-Sud, og har omlag 65.000 innbyggere. Ajaccio befinner seg på øyas vestkyst, ved Middelhavet – 210 nautiske mil sørøst for Marseille. Havnen i Ajaccio har ofte besøk av cruise-skip, og turisme er en viktig næringsvei for byen.

Ajaccio ble grunnlagt av genoveserne i 1492, og det var ikke før i 1768 at Korsika ble en del av Frankrike. Hovedstaden er kanskje mest kjent for å være Napoleons fødeby, og det finnes mange monumenter rundt omkring i sentrum som er dedikert til ham. I tillegg kan man besøke Maison Bonaparte – huset der han ble født –  som i dag et nasjonalt museum.

En stor turistattraksjon er også Fesch-museet, som har en stor kunstutstilling av italienske malere fra renessansetiden. I tillegg har byen flotte badestrender, kunstgallerier, gode shoppingmuligheter samt et yrende natteliv med nattklubber, barer, restauranter og casino.

Nærmeste internasjonale flyplass er Ajaccio Lufthavn Napoleon Bonaparte – som ligger 5 km utenfor sentrum.

Norsk bokmål