Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Nantes

Å reise til et nytt sted fører med seg noen utfordringer, spesielt med tanke på transport. Det som er bra, er at du alltids kan benytte deg av leiebil-tjenester. Hvis du planlegger å besøke Nantes eller allerede er der og lurer på hvor du skal starte for å leie bil, les videre for å finne ut mer. Å leie en bil i denne byen er enkelt, og det er flere muligheter å velge mellom.

Nantes miniguide

Nantes
Bilutleie Nantes

Fra det luksuriøse feriestedet i praktfulle Côte d’Azur til de berømte bulevardene i Paris – Frankrike by på mye spektakulært. Landet er essensen av romantikk ved sine høyreiste katedraler, eventyrlige slott og billedskjønne landsbyer, men har samtidig evnen til å imponere realister med en progressiv og moderne stil. Det er i dette landet du finner Nantes, en by som befinner seg ved Loire-elven vest i Frankrike. Byen har en lang historie som havneby og industrielt senter. I tillegg er det også her du kan finne Château des Ducs de Bretagne, som en gang var bebodd av hertugene av England

Nantes er på 6. plass når det kommer innbyggertall i Frankrike, med omtrent 309 346 innbyggere. I forhold til mange andre byer som kan oppleve nedgang i sitt befolkningsantall, kan Nantes istedenfor vise til en stabil og jevn oppgang. En av tingene som gjør at byen skiller seg ut, er den historiske naturen. Mange attraksjoner omkring byen har lang historie knyttet til seg, og det er mye av denne rike historien som tiltrekker seg besøkende fra hele verden. De mest populære attraksjonene er hertugen av England sitt slott og Musee d’Arts de Nantes. 

  • Nantes er en historisk by med praktfulle områder å besøke 
  • Menneskene i byen er svært vennlige og gjestfrie, noe som gjør dette til et ideelt reisemål. 

Nantes har anstrengt seg kraftig for å bevare estetikken og skjønnheten i området, en faktor som gjør at byen oversvømmes av turister året rundt. Byen befinner seg sørvest for hovedstaden i Frankrike, Paris, omtrent 56 km fra havet. Avstanden fra Paris til Nantes er 380 km. Det går fly fra flyplassen Charles de Gaulle i Paris til flyplassen Nantes Atlantique, og turen er på omtrent 1 time og 5 minutter. 

Når du har ankommet Nantes, kan du utforske de ulike attraksjonene i byen ved å bruke en leid bil. Det er flere steder å besøke både i Nantes og omkringliggende byer og landsbyer, slik som Rezé på den sørvestlige siden, La Contrie i nordvest, Saint-Sébastien-sur-Loire på den nordøstlige siden, Vertou i sørøst, og Les Courts i sørvest. Alle disse stedene ligger bare noen få kilometer fra Nantes, og det tar kun noen minutter å komme seg til dem. Det er så mye å gjøre i denne byen, så les videre for å få vite enda mer og også lære mer om leie av bil. 

Utforsk ved hjelp av leiebil

Nantes har mange imponerende steder å besøke. Byens befolkning er også gjestfrie, så du kan være sikker på at du får et flott opphold. Mens du er i Nantes, bør du utforske hertugen av Englands slott i Château des Ducs de Bretagne. Dette er plassert i hjertet av byen og inneholder Nantes historiske museum. På muséet kan du få lærerik informasjon om Nantes – fra dets grunnleggelse og fram til i dag. Det vil ta deg 6 minutter (1,5 kilometer) via Rue Gambetta og 4 minutter (1,2 kilometer) via Rue de Strasbourg for å komme deg til slottet. 

Slottet skuer utover Atlanterhavet, så når du først er der må du ta deg tid til å utforske de ulike vann-aktivitetene som finnes – blant annet svømming, surfing, båtturer og snorkling. Det andre stedet i Nantes du bør besøke med leiebilen din er tårnet i Lu. Det befinner seg foran slottet og er svært fotogent med sine farger i gult og blått. Det tar omtrent 7 minutter å komme seg til tårnet via Rue de Strasbourg eller Avenue Carnot. 

Et annet vakkert område du kan besøke med leiebil er katedralen La cathédrale Saint-Pierre-et-Saint-Paul. Katedralens forside i hvit stein er omgitt av to store tårn. Du kan også ta en spasertur gjennom Jardin des Plantes, en botanisk hage med over 50 000 blomster. Videre kan du eller en sjåfør kjøre leiebilen til Erde elveleie, hvor du kan nyte å gå eller sykle langs elven som er omkranset av utallige parker, slott og hus i herregårds-stil. 

Du finner også Muséum d’Histoire Naturelle hvor du kan beundre fotografier i kategorien naturvitenskap. Det eksemplaret som garantert vil gjøre inntrykk er hval-skjelettet som befinner seg i det zoologiske galleriet. Skjelettet er 18 meter langt og er festet i taket. Fra sentrum av Nantes tar det to minutter (2,5 kilometer) via Quai de la Fosse for å komme seg til muséet ved hjelp av leiebil. Flere interessante steder å besøke ved hjelp av leiebil er Cours Cambronne, Musée de l’Imprimerie, Passage Pommeraye og Les Machines de l’Île. 

Flyplass

Nantes har kun én flyplass, Nantes Atlantique Flyplass. Flyplassen ligger i Bouguenais, på den sørvestlige siden av Nantes. Dette er 8 kilometer unna sentrum av byen, så det vil ta omtrent 10 minutter å kjøre til byen ved hjelp av leiebil. Flyplassen brukes også av besøkende som skal til nærliggende byer slik som Reze. Den er også knyttet opp mot større flyplasser i Frankrike, som Paris Charles de Gaulle, Orly, Lyon Saint Exupéry og Toulouse-Blagnac

Flyplassen Nantes Atlantique er en av de største flyplassene på vestsiden av Frankrike. Det er også en av de travleste, og håndterer millioner av passasjerer hvert år. Flyplassen har et aerodynamisk design, som gjør at det tar kort tid å sjekke inn og gå gjennom sikkerhetskontrollen. Dette gjør at du får enda mer tid til å nyte skjønnheten som byen tilbyr, i tillegg til andre aktiviteter som å gå i butikker og prøve ut utelivet. 

I tillegg til dette, er det flere selskaper i nærheten av flyplassen som tilbyr bilutleie. Dette gjør at du slipper utfordringen med å skulle finne en bil å leie underveis i ditt opphold i Nantes. Noen av firmaene som tilbyr utleie av bil er Avis, Europcar, Dollar, Enterprise, Hertz, Thrifty, YourRent, og Absolute Car Rental. Du kan velge det alternativet som passer best til dine behov og ditt budsjett. 

Trafikk

Å kjøre i Nantes går sømløst, takket være vedlikeholdte veier og velfungerende trafikk. Det er mest trafikk om morgenen og ettermiddagen, men dette gjelder mest i sentrum av byen. Hvis du ikke ønsker å bli hindret av trafikken, bør du unngå å befinne deg i sentrum til disse tidene. Om det likevel skulle skje er det ingen grunn til panikk, trafikken pleier nemlig å flyte godt og det er sjelden du havner i kork. 

Når du leier bil, kan du velge om du vil kjøre selv eller leie en sjåfør. Hvis du vil gå for det første bør du bruke GPS og teknologiske kart som Pocket Earth og Google Maps. Dette vil hjelpe deg å få oversikt over hvordan trafikken er i Nantes, og hvilke områder du bør unngå. Det vil også hjelpe deg til å finne de stedene du ønsker å besøke. 

Fartsgrensen du bør forholde deg til når du kjører i Nantes er 80 km/t. I boligområder og i sentrum av byen er fartsgrensen på 50 km/t. Følg godt med på at du holder deg innenfor fartsgrensen slik du ikke får problemer med de lokale myndighetene. Det er fire parkeringssoner, inkludert «rød», «rød-prikket», «oransje», «blå» og «grønn». Alle er åpne fra mandag til lørdag, unntatt «grønn» – som er åpen alle dager og er gratis. Du har ikke lov til å parkere på «svart» eller «svart-prikket» sone. Alt i alt er Nantes et fantastisk sted å besøke.