Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Nantes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Nantes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Nantes miniguide

Nantes

Bilutleie Nantes

Nantes er Frankrikes 6. største by (281.500 innbyggere i 2008), og ligger i den vestlige delen av landet – ved elva Loire, litt sør for Bretagne. Byen er administrativt sentrum både i departementet Loire-Atlantique og i regionen Pays de la Loire.

Historisk er Nantes blitt betraktet som en av Frankrikes mest velstående byer, og det er en status som preger byen også i dag. Den er kjent for sine mange luksusrestauranter, sitt pulserende natteliv – og for sin satsning på kunst og kultur.

Blant byens mange severdigheter finner vi den imponerende katedralen Saint-Pierre-Paul. Den ble påbegynt i 1434 og utvidet flere ganger i løpet av de neste 400 årene. Ellers er slottet Château des ducs de Bretagne, der de eldste delene er fra 1200-tallet, et populært besøksmål. Nevnes må også de sjarmerende brosteinsgatene og bindingsverkshusene (det eldste er fra 1500-tallet) i Bouffay-kvarteret. En attraksjon av nyere dato er utsiktstårnet Tour Lu, som ligger i tilknytning til en kakefabrikk.

Nærmeste flyplass er Aéroport Nantes Atlantique, som ligger 8 km sør for byen.

Norsk bokmål