Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Antibes

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Antibes inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Antibes miniguide

Antibes
Bilutleie Antibes

Antibes ligger sørøst i Frankrike, ved Middelhavet – nærmere bestemt i region Provence-Alpes på Côte d’Azur («Den franske Riviera») – mellom Cannes og Nice. Antibes tilhører departementet (fylket) Alpes-Maritimes, og har ca. 75.800 innbyggere. Byen ble grunnlagt på 300-tallet f.Kr. av grekerne.

Antibes har en av Europas største lystbåthavner – Port Vauban – der luksusyachter ligger fortøyd side om side. Turister kommer kanskje først og fremst til Antibes for å oppleve behagelig klima, flotte sandstrender og azurblått hav, men byen har også historiske attraksjoner og severdigheter.

Gamlebyen i Antibes er en attraksjon i seg selv, med trange smug og gater – samt små, spennende butikker. En annen populær severdighet i byen, er Picasso-museet, som ligger i slottet «Château Grimaldi». Samlingen består av mer enn 300 verk laget av Picasso, fra tiden da han bodde i denne byen. En annen attraksjon er det stjerneformede fortet «Le Fort Carré» fra 1550-tallet.
Antibes har også et arkeologisk museum og en flott botanisk hage.

For barnefamilier kan Marineland være attraktivt, en temapark som ligger litt utenfor byen  med bl.a. delfinshow, sommerfuglfarm og badeland.

Nærmeste internasjonale flyplass ligger i byen Nice – Aéroport Nice Côte d’Azur – omlag 20 km nordøst  for Antibes