Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bastia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bastia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bastia miniguide

Bastia

Bilutleie Bastia

Havnebyen Bastia ligger på nordøstkysten av øya Korsika ved Middelhavet, og har 43.580 innbyggere. Byen ligger i det franske departementet Haute-Corse, ved foten av halvøya Cap Corse. Bastia har stor turisttrafikk om sommeren, og det er fergeforbindelse til flere havner i Sør-Frankrike.Bastia sies å være en av de vakreste byene på Korsika, og har mye å by på for turister – spesielt innenfor historie og kunst.

Noen av de  mest kjente severdighetene er bl.a. La Citadelle –  byens dominerende festning fra 1381 – som ligger på en høyde med vakker utsikt over den gamle havna, Palais des Gouverneurs – slottet fra år 1380 samt St. Jean Baptiste-kirken fra midten av 1600-tallet.

I tillegg er den store plassen «Place St. Nicolas» i sentrum et populært møtested – der det også står oppført en statue av Napoleon. Hver søndag morgen arrangeres det loppemarked her, noe som er svært populært både for turister og lokalbefolkningen.

Bastia har et typisk Middelhavsklima, med en årlig gjennomsnittstemperatur på +15,5 grader. I tillegg har byen 340 soldager i året. Dette – i kombinasjon med områdets mange flotte sandstrender – gjør Bastia til en populær badeby.

Nærmeste lufthavn – L’aéroport de Bastia Poretta – ligger 16 km sør for Bastia sentrum

Norsk bokmål