Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bastia

Byen Bastia er et populært reisemål for både forretnings- og fornøyelsesreiser. Som den nest største byen på den franske øya Korsika, er dette hjem til mange forskjellige turistattraksjoner. Hvis du planlegger å være i denne byen noen dager, kan det hende du trenger tjenester fra bilutleie-spesialister, spesielt hvis du har en stram tidsplan. Bilutleiefirmaer gir deg den bekvemmeligheten du trenger for å nå dine destinasjoner i ditt eget tempo, når du selv ønsker.

Bastia-guide

Bastia
Bilutleie Bastia

Denne havnebyen ligger på den nordøstlige delen av øya Korsika, med utsikt over Italia. Denne strategiske beliggenheten gjorde det til en viktig militærbase gjennom tidene. Byen Bastia består av Terra Vecchia (gamlebyen) og Terra Nuova (den nyere bydelen). Gamlebyen ble bygget rundt havnen, mens den nye delen av byen ligger litt sør. Disse delene av byen er prydet med vakre eksempler på arkitektur fra fortiden. Gatene er trange, og gir deg en følelse av eventyr og lyst til å oppdage hva som ligger foran deg. Byer og tettsteder i nærheten av Bastia inkluderer Ville-di-Pietrabugno, San-Martino-di-Lota og Furiani. 

Du finner også moderne arkitektur i den nordlige og sørlige delen av byen. Bastia, som spenner over et område på rundt 6,5 kvadratkilometer, er hjemsted for kunst og store kulturelle og historiske begivenheter. Disse vises hele året gjennom festivaler og sportslige hendelser. Den moderne kulturen i Bastia ble formet av forskjellige herskere med ulik bakgrunn, inkludert genovesiske, engelske og franske. Det er derfor ingen overraskelse at religiøse brorskap som ble praktisert på 1700-tallet fremdeles er populære i dag. 

Noen av de vanlige religiøse tradisjonene i Bastia inkluderer prosesjonen av den svarte Kristus av mirakler og Assomption de la Vierge, for bare å nevne noe. Disse hendelsene drar resten av det korsikanske samfunnet til byen for å delta i disse feiringene. Den viktigste feiringen i Bastia er Settimana Santa. Dette er den hellige uken som markeres i påsken. Fra palmesøndag til langfredag ​​marsjerer de trofaste i prosesjoner rundt i byen for å markere Kristi død og oppstandelse. 

Disse festlighetene gir besøkende muligheten til å oppleve korsikansk kultur og livssyn uttrykt på sitt beste. Dermed kan du planlegge besøket ditt slik at det samsvarer med disse festivalene og gir deg en minneverdig opplevelse. Befolkningen i Bastia er litt over 40 000 mennesker, med 54 % menn og 46 % kvinner. De fleste av innbyggerne i denne flotte byen er i alderen 30 til 60 år. Med en årlig befolkningsvekst på omtrent + 0,08 %, er det sannsynlig at demografien ikke vil endre seg i nærmeste fremtid. 

Utforsk byen med din leiebil

Det er mange steder i Bastia du kan besøke for sightseeing. Saint Nicolas-plassen er et flott sted å starte omvisningen i byen. Dette torget ligger nær sjøen og er en åpen plass med vakre trær. Bastiais-folket møtes her for å slappe av, dele måltider og ha det gøy. Det er åpent for alle mennesker og er et populært sted for forskjellige arrangementer som den årlige messen Salon du Chocolat, som arrangeres i oktober. 

Hvis du er heldig, kan du glede deg over lokale musikkonserter på torget. Hver søndag arrangeres det loppemarked, og dette gir en mulighet til å handle antikviteter og samleobjekter. Du kan også parkere bilen i nærheten av torget og ta en omvisning i Terra Vecchia-distriktet. Noen av stedene som er verdt å besøke inkluderer Citadel og Palace of Governors. De smale smugene gjør det vanskelig å kjøre rundt, men det er absolutt verdt det. 

Du vil få muligheten til å se vakker gammel arkitektur og oppleve ro i de rolige gatene når solstrålene treffer de fargerike veggene og skaper en tiltalende atmosfære. Du kan også nyte det lokale kjøkkenet på noen av de lokale kaféene. Utforsk gjerne Romieu Garden, den gamle havnen og St. Mary’s-katedralen. Oppholdet ditt vil heller ikke være komplett uten en kjøretur til sandstrendene Plage de Loto og Plage de Saleccia, hvor du kan nyte en hyggelig svømmetur og en rekke vannsporter. 

Flyplass

Hvis du flyr til Bastia, vil du lande ved Aéroport de Bastia-Poretta. Dette ligger 20 kilometer sør for byen. Den gode nyheten er at når du lander på flyplassen kan du enkelt leie en bil. Du kan velge å kjøre selv eller leie en sjåfør som tar deg til hotellet ditt. Noen av de mest populære flyvningene med avgang fra Aéroport de Bastia-Poretta , inkluderer ruter til Paris, Nice og Marseille

Noen av de internasjonale selskapene som tilbyr leiebiltjenester på flyplassen inkluderer blant annet Budget, Sixt, Europcar, Auto Europe og Hertz. Det beste med disse selskapene er at du har muligheten til å bestille bilen før ankomst. Med mange års ekspertise i virksomheten, kan du stole på at disse tjenesteleverandørene dekker dine behov. 

Du kan også utforske de lokale selskapene som Ada Corsica, og se hva de har å tilby. Du trenger ikke ha det travelt når du velger bilutleiefirma. Ta deg tid og sammenlign priser, bilenes tilstand og vilkår før du signerer noen avtale. Dessuten må du inspisere bilen din fysisk og bekrefte at den har alle funksjonene beskrevet i kontrakten før du signerer den. 

Trafikk

Generelt er veiene i Bastia i god stand og du kan forvente behagelige kjøreturer under oppholdet i byen. Du trenger ikke å bekymre deg for mye for trafikkork, da trafikkflyten er tålelig. Imidlertid kan passasjerer som drar av gårde i rushtiden oppleve noen milde trafikkorker. Forsøk å unngå kjøreturer under rushtiden, og gi trafikken litt tid til å løsne seg opp. 

Vær på utkikk etter fartsgrenser langs veiene. Disse kan øke utgiftene dine med bøter, hvis de ikke overholdes. Det er viktig å merke seg at det er både gratis parkeringsplasser og parkeringsplasser som krever betaling i byen. Disse lar deg parkere bilen og få sjansen til å utforske byen til fots.