Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Beauvais

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Beauvais inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Beauvais miniguide

Beauvais

Bilutleie Beauvais

Beauvais (55.230 innbyggere i 2007) ligger i den nord-franske regionen Picardie – og er administrativt sentrum i departementet Oise. Avstanden sørover til Paris er 66 kilometer. To elver – Thérain og Avalon – flyter sammen i Beauvais.

Byens mest berømte attraksjon er den monumentale domkirken Cathédrale de Saint-Pierre, som ble påbegynt i 1225. Planen var da å bygge verdens høyeste gotiske kirke. Prosjektet var imidlertid altfor dristig, og i 1284 kollapset hele taket. Midtskipet ble aldri gjenoppbygget – men fremdeles gir katedralen et imponerende inntrykk.
Det finnes for øvrig flere bevarte bygninger fra 1100- og 1200-tallet i de trange gatene rundt katedralen – og ved Place de l’Hõtel de Ville (Rådhusplassen).

De siste årene har Bauvais satset stort på en «grønn plan» (plan vert) for å få til en mer miljøvennlig transport i byen. Bl.a. skal det bygges hele 20 kilometer med sykkelstier.

Nærmeste flyplass er Aéroport de Paris-Beauvais-Tillé, ca. 10 kilometer fra sentrum

Norsk bokmål