Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Beauvais

Hvis du ønsker å utforske nye interessante steder, er Beauvais det perfekte stedet å starte. Her finner du en rekke turistattraksjoner og byen er veldig imøtekommende. Siden du sannsynligvis vil trenge et kjøretøy for å komme deg rundt på en behagelig måte mens du utforsker disse fantastiske stedene, kan bilutleie eller leiebiltjenester være et godt valg. Det fine med å leie biler i byen er at det ikke er dyrt og vilkårene er enkle å forstå.

Guide til Beauvais

Beauvais
Bilutleie Beauvais

Beauvais er en by som ligger i den nordlige delen av Frankrike. Det er omtrent 75 km unna Paris med en befolkning på omtrent 60 000. Det har et landareal på 3 300 kvadratkilometer. Det er et interessant historisk sted kjent av mange mennesker i Europa. Byen er kjent for billedarbeid, og levekostnadene er ikke høye. Dette gjør det åpent for flere mennesker. Derfor har de spesielt mange turister hele året. Folket fra Beauvais kalles Beauvaisiens, og deres hovedspråk er fransk. Likevel er de fleste av dem kjent med det engelske språket, noe som gjør kommunikasjonen enklere. Byer i nærheten av Beauvais inkluderer Goincourt, Aux Marais og Tillé. 

Flere ting gjør denne byen til et spesielt sted å utforske. Hvis du besøker de forskjellige historiske bygningene til hagene, vil du helt sikkert kose deg med å utforske stedet. Beauvais, som også er hovedstaden i Oise, har noen krigsskader fra fortiden og du kan fremdeles finne noen av middelalderbygningene til dags dato. Når det gjelder sikkerhet er Beauvais et trygt sted med få rapporteringer om kriminalitet. Du kan utforske byen med et avslappet sinn, for du og dine ting er trygge. 

  • Folk fra Beauvais er vennlige folk 
  • Euro er valutaen som blir brukt i byen 
  • Fransk er det lokale språket, men noen mennesker fra Beauvais forstår det engelske språket 
  • Byens klima er bra 

Valutaen som brukes i Beauvais er Euro. Når man snakker om økonomien, har byen flere inntektskilder inkludert turisme og skatter. Selv om det ikke er en veldig kommersiell by, er det ganske mange selskaper i Beauvais. På 1500-tallet hadde den en katedral (Beauvais katedral), som var 153 meter høy, noe som gjorde den til den høyeste bygningen i hele verden som på den tiden. Imidlertid kollapset bygningen i 1573 og ble gjenoppbygd til å være 48 meter høy. Det er fortsatt den høyeste katedralen i verden. 

Klimaet i Beauvais er ganske fantastisk. Den opplever et oseanisk klima med moderat solskinn og nedbør. De gjennomsnittlige solskinnstimene og gjennomsnittlig relativ luftfuktighet i byen er henholdsvis 1669 og 81.5%. I tillegg har den en årlig gjennomsnittstemperatur på rundt 9.9 grader. Beauvais opplever tåke noen ganger, med et gjennomsnitt på 55 dager i året. Dette er spesielt vanlig når temperaturen synker i regntiden. Når det gjelder snøfall forekommer det tidvis i vinterperioden. Totalt sett er byens vær gunstig og burde absolutt ikke være noe problem. 

Utforsk med din leiebil

Som nevnt tidligere, er det flere steder du kan utforske i Beauvais. Du kan sjekke ut Beauvais-katedralen for å se selv hvor høy den er. I tillegg er det en gigantisk astronomisk klokke i katedralen, som sikkert vil fascinere deg. Hvis du elsker malerier og historiske gjenstander, kan du utforske Musée de l’Oise, som er et museum som ligger i sentrum av byen. Avstanden fra museet til katedralen er omtrent 110 meter, og det tar en minutt kjøretur hvis du bruker en leiebil. 

Hvis du vil nyte en fin utsikt over naturen, kan du besøke Parc Marcel-Dassault som har flere hager og en gård med ponnier, hester og esler. Du kan til og med ta en ridetur som en del av turen. Siden byen er kjent for tapisserier, kan du også sjekke ut Galerie Nationale de la Tapisserie. Her kan du lære mer om historien og opprinnelsen til Beauvais-billedvev. Fra Parc Marcel-Dassault til Galerie Nationale de la Tapisserie er 4 km, og det tar 10 minutter å kjøre. 

Et annet bemerkelsesverdig sted du kan utforske i byen er Maladrerie Saint-Lazare. Dette er et av de eldste middelalderlige sykehusene som kan dateres tilbake til 1100-tallet. Det er åpent for publikum, og det fungerer også som et kulturhus hvor konserter noen ganger blir arrangert. Bygningen ligger ca 4.5 km fra Beauvais-katedralen, og du kan kjøre ruten innen 9 minutter. 

Beauvais er også kjent for sine fantastiske lokale retter som Purée Crécy, Macarons og Neufchâtel. Det er et par fine restauranter og hoteller i byen. Hôtel Mercure Beauvais Centre Cathédrale er for eksempel et 4-stjerners turisthotell og ligger strategisk i sentrum av byen, noe som gjør det nær mange attraksjoner. Hvis du liker kanopadling, er Le Plan d’Eau du Canada en kunstig innsjø som du kan utforske. Avstanden mellom hotellet og Le Plan d’Eau du Canada er 2.8 km, og det tar 7 minutter å kjøre. 

Flyplasser

Paris Beauvais Airport er den eneste flyplassen i Beauvais, og den er blant de tre internasjonale flyplassene som betjener Frankrikes hovedstad, Paris. Det er to passasjerterminaler på flyplassen, og den har flere fasiliteter og tjenester, inkludert en valutavekslingsenhet. Flyplassen ligger i utkanten av byen, og det er et par leiebiltjenester tilgjengelig for deg å bruke. Noen av de mest populære flyvningene fra Paris Beauvais Airport , inkluderer ruter til Barcelona, Palmero og Pisa

Bilutleiefirmaene på flyplassen er Sixt Rent a Car, Hertz, Europcar og Avis. Disse bilutleiefirmaene er kjent både lokalt og internasjonalt, og de er ikke altfor dyre. I tillegg har de tusenvis av biler av forskjellige modeller, og leiebilprosessen er enkel. Vi foreslår at du bør bestille bilmodellen du ønsker på nettet før du ankommer flyplassen. 

Leiebil i Beauvais er den samme som i de fleste andre land. Før du velger en, prøv alltid å gå gjennom reglene og vilkårene. De fleste bilutleierne krever et gebyr for ikke å levere bilen som avtalt, så du bør sørge for at du har den essensielle informasjonen. Som et lite tips, sjekk alltid interiøret og utsiden av bilen før du leier, og sørg for at du varsler selskapet hvis du merker skader. Dette vil spare deg for å betale for eksisterende skader. 

Trafikk

En utrolig ting med Beauvais er at det er et godt veinett. Det er knapt hull på veien, og hovedveiene har gatelys installert. Veiene er rangert som 7. beste i hele verden, og den har en score på 6.1 / 7. Når det gjelder trafikk, er veiene vanligvis lite trafikkert bortsett fra under åpnings- og stengetid for arbeid der hovedveiene kan oppleve milde problemer. 

Flere parkeringsmuligheter er tilgjengelige i byen, inkludert både offentlige og private parkeringsplasser. Det kan imidlertid hende du må betale noen euro for å parkere kjøretøyet. I noen regioner som den sørlige delen av byen, kan det imidlertid hende du må bruke gateparkering der dette er tilgjengelig, da det er færre parkeringsplasser. I Beauvais bruker sjåførene høyre side av veien. 

Fartsgrensen som brukes på mindre veier avhenger av kjøretøyet og veienes tilstand. Imidlertid, hvis du kjører på en motorvei, er fartsgrensen 130 km/t, mens for enfelts kjøretøy er 80 k t. Veier innenfor hoveddeler av byen har vanligvis en fartsgrense på 50 km/t. Ikke desto mindre bør du ta hensyn til lokale skiltinger og instruksjoner om fartsgrensenr da det ofte er forskjellig fra den ene veien til den andre. Drikking og bilkjøring er et lovbrudd i byen, og den lovlige alkoholgrensen før du kjører er 0.1%.