Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pisa

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pisa inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Planlegger du å leie bil i Pisa, kan det være lurt å bestille i god tid før avreise. Ved å sammenligne priser på leiebil, kan man finne akkurat den bilen som passer for deg og ditt budsjett. Det finnes en rekke lokale og internasjonale bilutleiefirmaer på flyplassen i Pisa – deriblant Auto Europa, Avis, Hertz, Maggiore, Sixt, Goldcar og Locauto.

Lufthavnen Pisa International Airport – Galileo Galilei (PSA) ligger 5 km sør for bysentrum. Dersom du foretrekker å hente leiebilen i Pisa sentrum, er dette også mulig.

Pisa miniguide

Leiebil Pisa
Bilutleie Pisa

Pisa ligger  i Nord-Italia, vest for Firenze. Pisa ligger ved elven Arno, ti kilometer fra utløpet i det Liguriske hav. 90.000 italienere bor i Toscanas Pisa. Her går det kanal til havnebyen Livorno.

Byen er mest kjent for sitt skjeve tårn, Torre pendente di Pisa, eller kampanile som ble påbegynt i 1173. Da var den allerede skjev. Tårnet er ca. 55 meter på den ene siden, og 56 meter på den andre. Tårnet er bygget i marmor og har 294 trinn. Pisa var på 1000–1200-tallet sentrum for kunst og arkitektur i Mellom-Italia, og det er bevart en rekke byggverk fra denne tiden. Domkirkeplassen, Piazza del Duomo, er satt på UNESCOs Liste over verdens kultur- og naturarv. Pisa har også en flott femskipet romansk basilika i hvit marmor fra 1100-tallet. 16. juni holder Pisa en Luminarafestival, til ære for San Ranieri. Ved solnedgang dimmes lysene ved Arno, og mer enn 10.000 stearinlys tennes.

Pisas flyplass Galileo Galilei ligger to kilometer utenfor sentrum.

Trafikk

Med leiebil i Pisa har du frihet til å utforske nye og spennende steder i regionen – helt i ditt eget tempo. Pisa er kjent for sine trange gater og enveis systemer, noe som kan gjøre kjøring med leiebil inne i byen til en utfordring, spesielt for nye besøkende. I tillegg har byen et «Limited Traffic Zone» (ZTL) system som begrenser biltrafikken i de mest sentrale områdene.

Parkering

Å finne en parkeringsplass i Pisa med leiebil, kan være en utfordring. Vi anbefaler at du planlegger på forhånd og tar i betraktning følgende alternativer:

Parkering utenfor sentrum

Det er flere store parkeringsplasser utenfor sentrum hvor du kan parkere leiebilen og deretter ta offentlig transport inn til de sentrale severdighetene. Disse parkeringsplassene, ofte kalt «Parcheggi di Scambio», er en kostnadseffektiv og stressfri løsning. Her er noen eksempler:

Parkering Via Pietrasantina: Gratis parkering og gangavstand til Piazza dei Miracoli.
Parkering Piazza d’Armi: Ligger like vest for sentrum, med rimelige priser og godt tilgjengelig med offentlig transport.

Betalt parkering i sentrum

Det finnes også parkeringshus og betalte parkeringsplasser i sentrum av Pisa. Disse er mer praktisk hvis du vil være nær hovedattraksjonene, men de kan være dyrere og fylles opp raskt.

Parkering Via Cammeo: Relativt nær tårnet, men med begrenset plass.
Parkering Via Roma: En annen sentral plassering, men også her er det begrenset med plass og høyere priser.

Kjøretips med leiebil

Reiser man til Pisa sommerstid, kan det være flott å ta en kjøretur med leiebil til turist- og badebyen Viareggio. som ligger 31 km nordvest for Pisa. Viareggio har kilometerlange badestrender der man kan leie solsenger og parasoller, og langs kysten finnes en flott strandpromenade.

Det er også svært populært å ta en dagstur til renessansebyen Firenze, som ligger 84 km øst for Pisa. Firenze er hovedstad i regionen Toscana, og ligger på en slette omgitt av høyder på begge sider. Byen er berømt for sin naturskjønnhet, og fra åsene omkring Firenze har man vakker utsikt over byen. Det er mange severdigheter å få med seg her – spesielt innen kunst og arkitektur. Firenze står oppført på UNESCOs verdensarvliste med sine kunstsamlinger, historiske minnesmerker og sin godt bevarte arkitektur fra senmiddelalderen. Den enorme katedralen “Santa Maria del Fiore” er et svært populært besøksmål i Firenze. Det er også den berømte broen “Ponte vecchio” fra 1300-tallet – som dessuten er kjent for sine mange gullsmedsboder.

Med leiebil har man også mulighet til å besøke den sjarmerende middelalderbyen Lucca, som ligger 17 km nordøst for Pisa. Luccas historiske sentrum er omgitt av bymurer fra 1513, og en av byens severdigheter er San Martino-katedralen fra 1200-tallet. Også den vakre kirken “San Michele in Foro” er et populært besøksmål samt Guingi-tårnet. Gamlebyen i Lucca er bilfri – med trange, brosteinsbelagte gater og små trivelige butikker og caféer.