Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Besançon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Besançon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Besançon miniguide

Leiebil Besançon
Bilutleie Besançon

Besançon er en by i øst-Frankrike, øst for Dijon og vest for sveitsiske Basel. Besançon er hovedstad i regionen Franche-Comté i departementet Doubs. Byen som ligger ved elven Doubs har ca. 135.000 innbyggere.

Besançon er kanskje mest kjent som fødestedet til Les Misérables far Victor Hugo. Byen er senter for den franske klokkeindustrien. Byen het i romernes tid Vesontio. Byen var sequanernes hovedstad og tilhørte Bourgogne. Fra 1184 ble byen selvstendig by i Franche-Comté. Besançon ble fransk i 1674. Besançons sentrum ligger på en halvøy, med kaier og promenader langs elvebreddene. På en 118 meter høy klippe ligger en festning som ble bygget på 1600-tallet. Besançons beliggenhet har gitt byen og festningen en strategisk beliggenhet. Her er det flere minner fra romertiden, bl.a. en triumfbue, amfiteater og viadukt. Byen har også en domkirke som ble påbegynt på 300-tallet, og som siden er bygd om flere ganger.

Pontarlier flyplass ligger 44 kilometer utenfor Besançon,mens Dijon ligger 71 kilometer fra byen.