Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Basel

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Basel inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Basel miniguide

Leiebil Basel
Bilutleie Basel

Basel ligger i den nordvestlige delen av Sveits – rett ved grensen mot Tyskland og Frankrike. Selv om den er en innlandsby, har den skipstrafikk på grunn av forbindelsen til sjøen via elva Rhinen, som renner gjennom sentrum. Flertallsspråket i Bern er tysk. Byen, som har ca. 180.000 innbyggere (nærmere 700.000 med forsteder), er den tredje største i Sveits – og hovedstad i kantonen Basel-Stadt. Den er særlig kjent for sin omfattende kjemiske og farmasøytiske industri.

En av attraksjonene i Basels gamle bydel er Rathaus (rådhuset), med røtter tilbake til 1300-tallet (renovert og ombygget på 1700-tallet). Det ligger ved byens sentrale torg, der det hver dag er et livlig og svært populært frukt-, grønnsaks- og blomstermarked. Ellers er middelalder-katedralen Basel Münster, i rød sandstein, et berømt landemerke i Basel. I den gamle bydelen er det ellers en rekke historiske severdigheter.

Basel er betraktet som en av Europas viktigste kulturbyer, og det finnes et stort antall spennende museer, gallerier og teatre her. Hver sommer er byen vertskap for den store, internasjonalle kunstmessen Art Basel – som tiltrekker seg galleri-eiere og kunsthandlere fra hele verden.

Den internasjonale flyplassen EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg ligger i Frankrike, bare 6 km nord for Basel sentrum. Den er hovedflyplass for tre byer – i tre forskjellige land: Basel (Sveits), Mulhouse (Frankrike) og Freiburg (Tyskland).