Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Lyon

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lyon inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lyon miniguide

Lyon

Bilutleie Lyon

Lyon ligger sørøst i Frankrike – i regionen Rhône-Alpes – og tilhører departementet Rhône. Lyon ligger ved sammenløpet av elvene Rhône og Saône, og er landets 3. største by med 472.300 innbyggere (2006). Tar man med storbyområdet, stiger folketallet til 1,4 millioner.

Byen er kjent for sine historiske og arkitektoniske landemerker, og deler av gamlebyen «Vieux Lyon» står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her finnes mange bygninger fra middelalderen.

Lyon har mer enn 20 ulike museer. Noen av de mest populære er «Musée des Arts-Decoratifs» – der man kan se møbler og kunstgjenstander fra 1600- og 1700-tallet og «Musée des Beaux-Arts» – kunstmuseum med stor samling av malerier og skulpturer fra 1300-tallet til midten av 1900-tallet. Det ligger i et tidligere kloster fra 1660-tallet.

En av de største turistattraksjonene i byen er den hvite basilikaen «Notre Dame de Fourvière», bygget i perioden 1872 – 1894, som ligger vakkert til på en høyde i byen.
I nærheten av basilikaen ligger de romerske ruinene med restene av det gamle teateret og Gallo-Romersk Museum.

Lyon har egen flyplass, Aéroport – Saint – Exupéry, som ligger 25 km øst for sentrum.

Norsk bokmål