Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie La Rochelle

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i La Rochelle inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

La Rochelle miniguide

Leiebil La Rochelle
Bilutleie La Rochelle

La Rochelle er en by i Vest-Frankrike i Poitou-Charente-distriktet. Byen er hovedstad i departementet Charente-Maritime. La Rochelle ligger ved en vik innenfor Île de Ré i Biscayabukta, nord for Bordeaux og sør for Nantes. Ca. 77.000 innbyggere bor i bykjernen, 117.000 med forsteder. La Rochelle er en av Frankrikes viktigste fiskehavner.

La Rochelle ble grunnlagt på 1100-tallet, og var et omstridt støttepunkt for hugenottene under religionskrigene. Byen er kjent fra Alexandre Dumas roman De tre musketerer fra 1844, der deler av handlingen er lagt til La Rochelle. Byen ble tysk ubåtbase under andre verdenskrig, men byens gamleby er godt bevart. Her er det bl.a. et renessanserådhus fra 1500-tallet, de tre tårnene tour de la chaine, tour St. Nicholas og tour de la lanterne som daterer tilbake til middelalderen. Her ligger også en vakker katedral og et stort akvarium. Byen arrangerer også flere festivaler, deriblant en filmfestival og jazzfestival om sommeren.

Flyplassen La Rochelle ligger ca. åtte kilometer utenfor bysentrum.