Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Mulhouse

Er du på ferie og leter etter leiebil i Mulhouse? Det er ikke noe problem, for her finner du er et bredt utvalg av bilutleiefirmaer å velge mellom. Frankrike er utvilsomt et attraktivt alternativ for deg som er eventyrlysten eller reiseentusiast. Men hvordan kan du enkelt komme deg fra det ene turiststedet til det andre? Du kan leie et kjøretøy etter eget ønske og reise fra by til by i ditt eget tempo. 

Mulhouse reiseguide

Leiebil Mulhouse
Bilutleie Mulhouse

Mulhouse er en kjent turistby som ligger i Øst-Frankrike, nær den tyske og sveitsiske grensen. Byen har en befolkning på rundt 111 000 innbyggere per 2019. Mulhouse har flere byer i umiddelbar nærhet, blant annet Riedishiem som ligger 2,5 kilometer unna, og Lutterbach som ligger 4,17 kilometer unna. Kjøretiden i Mulhouse påvirkes av flere faktorer, som kjøreruten du velger, rushtid, hastighet og veiarbeid. Hvis du planlegger å reise rundt i Frankrike er Mulhouse verdt et besøk. 

Hvorfor foretrekker turistene Mulhouse som destinasjon? Hva er unikt med denne byen? Vel, denne byen har flere spennende turistattraksjoner som tilbyr besøkende et spennende eventyr. Først og fremst er Mulhouse kjent for den iøynefallende bilutstillingen med Bugatti- og Mercedes-modeller på Cite de Automobile. På togmuseet får reiselystne muligheten til å se en utsøkt utstilling av jernbanevogner og lokomotiver, som dateres tilbake til 1878. Det nygotiske tempelet er et annet underverk som tiltrekker besøkende, særlig med tanke på at tempelet ble opprettet på 1100-tallet og har farget glass. 

  • Mulhouse har en befolkning på omtrent 111 000 innbyggere 
  • Mulhouse ligger i Øst-Frankrike 

Er du glad å besøke dyrehager når du er på ferie med venner, familie eller kollegaer? Da er Mulhouse en perfekt destinasjon. Mulhouse Zoo er viden kjent for å huse tigre, lemurer og isbjørner. Dyrehagen har en hage full av planter med forskjellige teksturer og dufter. Du vil også oppdage tekstilmuseet under besøket ditt. I dette museet får besøkende muligheten til å se en enorm samling av trykk og tekstiler, som dateres tilbake til det 18. århundret. 

Et annet unikt trekk ved Mulhouse er observasjonstårnet av metall som ble satt opp i det 19. århundret. Tour du Belvedere-tårnet ligger på et fjell for å gi besøkende en fantastisk utsikt. Andre steder å besøke i Mulhouse er Salvator Park og Musee Historique. Musee Historique er laget med fokus på å sørge for at antikk- og kunstelskere blir godt ivaretatt med rom fylt med malerier, gjenstander og gamle møbler. Mulhouse er nært forbundet med andre byer, og innbyggerne er ikke bare imøtekommende og hjelpsomme, men også vennlige. 

Utforsk med din leiebil

Hvordan ønsker du å besøke dine utpekte destinasjoner etter ankomst i Mulhouse? Enten du har tenkt å besøke en park, et gammelt rådhus eller en restaurant vil det være fordelaktig å nå disse med en leiebil. Det beste med leiebiler er at du kan velge en modell som passer dine behov og ønsker for reisen. Le 4 er blant stedene å spise når du besøker Mulhouse. Restauranten ligger bare 430 meter fra Mulhouse by. Med en leiebil når du hotellet på 5 minutter. 

Temple Saint-Étienne er en annen turistattraksjon å vurdere når du besøker Frankrike. Kirken ligger 303 meter fra Mulhouse sentrum. Med leiebilen din kommer du fram til kirken i løpet av 4–5 minutter. Kjøretiden varierer imidlertid avhengig av rushtiden, fartsgrensene og typen bil som brukes. Det tidligere rådhuset er en annen attraksjon å vurdere. Hallen ligger 315 meter fra Mulhouse by. Det tar deg maksimalt 5 minutter å komme dit. 

Hvor skal du ta en lur eller få en god natts søvn etter et langt eventyr i Mulhouse? Kyriad Hotel ligger rett utenfor den indre bygrensen til Mulhouse, og er et ideelt sted å overnatte. Kyriad er en destinasjon som har overnatting, varme bad og underholdning. Hotellet har også en salong hvor besøkende kan more seg og samtidig ta seg noe å drikke. Med leiebilen din tar det bare fire minutter å komme seg til hotellet. 

Det anbefales at du kartlegger hvor du kan få diverse tjenester hver gang du reiser til et nytt land eller en ny by. Du kan for eksempel få hodepine etter den lange flyturen. Hvilket apotek er det beste å kjøpe smertestillende fra? I Mulhouse er Chemist’s godt kjent av innbyggerne ettersom det har vært i drift siden 1649. Butikken ligger ved siden av Rue des Boulangers, og ligger litt utenfor sentrumskjernen. Det tar kun tre minutter å kjøre dit med leiebilen din. Besøk apoteket og nyt kundeopplevelser på sitt beste. 

Flyplasser

Det er flere flyplasser i nærheten av Mulhouse som tilbyr både innenlands og internasjonale flyvninger. Inne på flyplassene er det veletablerte bilutleiebyråer som er stolte av å kunne tilby deg gode leiebiler som møter dine behov. VTC Transfert er en flyplass som tilbyr transfer-tjenester. Her kan du leie en bil fra byråer som Thrifty og Avis. Besøkende bruker denne flyplassen til destinasjoner som Basel og Freiburg. 

Flughafen Zürick er en annen flyplass du kan stole på under besøket ditt i Mulhouse. Zürich flyr både innenlands og utenlands, og betjener turister som besøker andre destinasjoner som Freiburg og Basel. På flyplassen finner du bilutleiefirmaer som, men ikke begrenset til, Hertz, Europcar og InterRent. Her kan du få en leiebil til å besøke forskjellige destinasjoner for så lite som 250 kroner per dag. 

EuroAirport er en internasjonal flyplass som ligger i Saint-Louis. Flyplassen er etablert for å betjene tre forskjellige nasjoner. Hvis du trenger en leiebil på flyplassen, finner du Hertz, Goldcar og Avis blant annet. Byråene gir deg et bredt utvalg av bilmodeller å velge mellom. Besøkende bruker EuroAirport-tjenester for å nå andre destinasjoner som Freiburg og Basel. 

Trafikk

Hvilken side av veien har du lov til å kjøre på når du kjører i Mulhouse? I noen land er det meningen at sjåfører skal holde til venstre unntatt under forbikjøring og omvendt. I Mulhouse skal du bruke høyre side av veien når du kjører leiebilen din, akkurat som hjemme i Norge. Alle bilister er pålagt å overholde trafikkreglene, ellers kan de bli bøtelagt. 

Hva er fartsgrensene i Mulhouse? I Frankrike er veiene godt vedlikeholdt. Som sjåfør kan du kanskje bli fristet til å overskride fartsgrensen. Varebiler, motorsykler og biler skal imidlertid overholde en fartsgrense på i underkant av 130 km/t. Hastigheten synker imidlertid for bilistene som bruker en-felts vei, til cirka 80 km/t. Fartsgrensen i befolkede og urbane områder er satt til 50 km/t. 

Mulhouse topper listen over turistmål du bør vurdere å besøke. Byen har et bredt utvalg av attraksjoner som passer besøkende i alle aldre. I tillegg er det enkelt å reise til de ulike destinasjonene ved at reisende kan leie bil til en billig, hyggelig pris. Hva skjer når du besøker et sted med din leiebil og har tenkt å tilbringe litt tid der? Det er flere parkeringsmuligheter som er tilgjengelige for å sikre at du får glede av Mulhouse. Parkeringsavgiftene er standardiserte for å imøtekomme alle reisende.