Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mulhouse

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mulhouse inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mulhouse miniguide

Leiebil Mulhouse

Bilutleie Mulhouse

Mulhouse er en by i østlige del av Frankrike, nær Tyskland. Byen er den nest største byen i Alsace etter Strasbourg, og ligger i departementet Haut-Rhin. Ca. 235.000 innbyggere bor i byen som ligger ved Canal du Rhône au Rhin. 111.000 av dem bor i bykjernen. Byen er knutepunkt for jernbane og kanaltrafikk.

I 1260-årene ble Mulhouse tysk riksstad, og fra 1293 fri riksstad. I 1515 sluttet byen seg til det sveitsiske edsforbund, og ble fransk fra 1919. Store deler av befolkningen er tysktalende. Mulhouse er en typisk industribil der bilmerket Peugeot bl.a. produseres. Her er det zoologisk og botanisk hage, historisk museum, bilmuseum og jernbanemuseum. For ikke å glemme kunstmuseet som er lokalisert i en av byens vakreste 1800-talls bygninger. I bilmuseet kan bilentusiaster beundre over 400 europeiske bilmodeller fra produsenter som Bugatti, Rolls Royce, Ferrari og Panhard. Det er også marked i Mulhouse.

Mulhouse deler lufthavn med Basel, St. Louis flyplassen ligger ca. 30 minutter fra byen

Norsk bokmål