Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Basel Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Basel Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Basel Lufthavn miniguide

Leiebil Basel Lufthavn
Bilutleie Basel Lufthavn

Basel Lufthavn (BSL), offisielt kalt EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg, befinner seg 8 km nordøst for Basel, 25 km sør for Mulhouse i Frankrike, samt like i nærheten av Freiburg i Tyskland. Det går busser mellom de 3 byene og flyplassen og det er planlagt en togforbindelse. Bilutleiefirmaene Autopôle, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Citer og Sixt er alle representert i 3. etasje i både den franske og den sveitsiske seksjonen av flyplassen.

4,270,000 passasjerer besøkte Basel Lufthavn i 2007. Det er en av de få flyplassene i verden som drives i samarbeid mellom 3 land, Sveits, Tyskland og Frankrike, og den er delt inn i en sveitsisk og en fransk seksjon. 21 ulike flyselskaper opererer fra flyplassen.

Utvalget av kafeer, barer og restauranter er godt, og det fins flere taxfree-butikker. Andre fasiliteter er trådløst internett mot betaling, lekeområde for barn, minibank og konferanse – businessrom. Det nærmeste hotellet ligger på den franske siden, Hotel Formule 1 Bâle Aéroport.