Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Basel Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Basel Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Basel Lufthavn miniguide

Leiebil Basel Lufthavn

Bilutleie Basel Lufthavn

Basel Lufthavn (BSL), offisielt kalt EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg, befinner seg 8 km nordøst for Basel, 25 km sør for Mulhouse i Frankrike, samt like i nærheten av Freiburg i Tyskland. Det går busser mellom de 3 byene og flyplassen og det er planlagt en togforbindelse. Bilutleiefirmaene Autopôle, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Citer og Sixt er alle representert i 3. etasje i både den franske og den sveitsiske seksjonen av flyplassen.

4,270,000 passasjerer besøkte Basel Lufthavn i 2007. Det er en av de få flyplassene i verden som drives i samarbeid mellom 3 land, Sveits, Tyskland og Frankrike, og den er delt inn i en sveitsisk og en fransk seksjon. 21 ulike flyselskaper opererer fra flyplassen.

Utvalget av kafeer, barer og restauranter er godt, og det fins flere taxfree-butikker. Andre fasiliteter er trådløst internett mot betaling, lekeområde for barn, minibank og konferanse – businessrom. Det nærmeste hotellet ligger på den franske siden, Hotel Formule 1 Bâle Aéroport.

Norsk bokmål