Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Perpignan

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Perpignan inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Perpignan miniguide

Perpignan
Bilutleie Perpignan

Perpignan ligger i Sør-Frankrike – ca. 10 km fra Middelhavet og 30 km fra grensen til Spania. Byen tilhører regionen Languedoc-Roussillon, og er hovedby i departementet Pyrénées-Orientales. Perpignan har 118.200 innbyggere (2007), og tar man med forsteder stiger folketallet til nærmere 300.000.

Byen ble grunnlagt på begynnelsen av 900-tallet, og på 1200- og 1300-tallet tilhørte Perpignon Kongeriket Mallorca. En av byens største turistattraksjoner har tilknytning til dette. Palais des Rois de Mallorca er et palass og en festning med flott utsikt over byen fra 1276. Stedet er et av de viktigste monumentene i Perpignan, og var i sin tid residens for kongene av Mallorca.

En annen severdighet i byen er: Cathedral St. Jean Baptist – som ble påbegynt i 1324, og sto ferdig i 1509, Castillet fra 1300-tallet, et naturhistorisk museum samt et flymuseum.

Nærmeste internasjonale flyplass er Aéroport Perpignan – Rivesaltes, som ligger 6 km nordvest for sentrum