Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Reims

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Reims inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Reims miniguide

Leiebil Reims
Bilutleie Reims

Reims er en by i Nord-Frankrike, 143 kilometer nordøst for hovedstaden Paris. Reims ligger ved elven Canal de l’Aisne à la Marne og Vesle. Ca. 188.000 innbyggere bor her, 216.000 med forsteder.

Reims var de keltiske romernes hovedstad, da byen het Civitas Remorum. Reims er kjent for sin praktfulle gotiske katedral Notre-Dame, som ble påbegynt i 1211, og avsluttet på 1200-tallet. Den er særlig rik på sine figurskulpturer, og Marc Chagall har utsmykket vinduene i den østre delen. Det var her de franske kongene ble kronet.  Klosterkirken Basilique St.-Rémi fra 1000-tallet, og den romerske triumfbuen Porte de Mars fra 300-tallet er andre severdige bygg. Reims er sentrum for vinhandel, spesielt for champagne. Den lagres i huler i kalkklipper rundt byen. Mange av de største champagne-selskapene har kontorer i Reims, og det arrangeres champagnesmaking. Reims er også kjent som stedet der en tyske kapitulasjon ble undertegnet 7. mai 1945.

Det går shuttle til Paris Orly og Roissy Charles de Gaulles flyplassene.