Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Rouen

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Rouen inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Rouen miniguide

Leiebil Rouen
Bilutleie Rouen

Rouen er en by i Nord-Frankrike, 140 kilometer nordvest for Paris. Byen ligger i Normandie ved elven Seine, og er hovedstad i departementet Seine-Maritime. Ca. 108.000 bor i bykjernen, 389.000 med forsteder. Rouen er en av Frankrikes største havnebyer, og har ca. 12 kilometer lange kaianlegg. Det går båt fra Dieppe og Le Havre til England.

Byen var opprinnelig keltisk, og ble provinshovedstad i det romerske riket på 200-tallet. Den ble senere hovedstad i hertugdømmet Normandie i 911. Rouen er kjent for å være stedet der Jeanne D’Arc ble brent på bålet i 1431. Claude Monet malte Rouens katedrals fasade i flere versjoner.  Rouen har mange middelalderbygninger, som domkirken Notre-Dame som ble påbegynt på i 1202 og fullført på 1500-tallet. Den har et 150 meter høyt tårn. Andre severdigheter er klosterkirken St. Ouen fra 1300-tallet, St. Maclou-kirken, og justispalasset, samt urtårnet Le-Gros-Horloge.

Flyplassen Rouen vallée de Seine og Beauvais, er de to nærmeste, henholdsvis  3 og 73 kilometer fra Rouen.