Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Alexandroupolis

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Alexandroupolis inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Alexandroupolis miniguide

Alexandroupolis
Bilutleie Alexandroupolis

Alexandroúpolis (Alexandroúpoli) ligger i det nordøstlige hjørnet av Hellas, bare 40 km fra grensen mot Tyrkia. Byen er hovedstad i det administrative distriktet (prefekturet) Evros – som ligger i regionen Øst-Makedonia og Thrakia. Alexandroúpolis har et innbyggertall på ca. 55.000 og er en av de viktigste havnebyene i Hellas.

Byen ble grunnlagt på 300-tallet f.Kr. av  Alexander den store (som den er oppkalt etter) – men har opp gjennom historien vært underlagt skiftende regimer. I årene før den i 1920 ble en del av Hellas, var det først tyrkerne og deretter bulgarerne som styrte byen – og den var da kjent under sitt tyrkiske navn – Dedeagac.

Alexandroúpolis er i dag først og fremst en industri- og handelsby – og et viktig trafikk-knutepunkt mellom Vest-Europa, Øst-Europa og Tyrkia. Den mest kjente severdigheten i selve byen, er nok det dominerende, hvite fyrtårnet som står sentralt i havneområdet.

Ellers ligger det en rekke idylliske fiskerlandsbyer i umiddelbar nærhet av Alexandroúpolis – bl.a. Makri, som er kjent for sine interessante grotter. Både byen og omegnen kan dessuten skilte med en rekke flotte badestrender, som på grunn av gode fasiliteter og utmerket vannkvalitet er merket med blått flagg.

Flyplassen Alexandroúpolis Airport ligger ca. 7 km utenfor sentrum.