Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hersonissos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hersonissos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hersonissos miniguide

Hersonissos
Bilutleie Hersonissos

Hersonissos (Chersónisos) er en liten by med ca. 9.000 innbyggere, som ligger ved Kretas nordlige kyst ca. 25 km øst for øyas hovedstad, Iraklion. Helt siden antikken har det ligget en viktig havn her, men dagens Hersonissos er først og fremst et moderne turiststed. Selv om en del av de fastboende driver med jordbruk og fiske, er det turismen som er hovednæringsveien.

Det er få spor igjen i byen etter fortidens kultur. De må man stort sett oppleve andre steder på Kreta. Enkelte rester finnes det likevel her – bl.a. en interessant, pyramideformet romersk fontene i sentrum av byen; og ruinene av en tidlig kristen basilika på en klippe i nærheten av havnen.

Når det gjelder severdigheter av nyere dato kan følgende nevnes:  Aquaworld Aquarium, som i tillegg til fisk også har en samling av reptiler fra den lokale faunaen – og frilandsmuseet Lychnostatis, som dokumenterer ulike varianter av kretisk folkekultur. Ellers er Hersonissos i første rekke kjent for sine flotte badestrender – og for byens travle uteliv. Her ligger barene, pubene og diskotekene på rekke og rad.

Nærmeste flyplass er den internasjonale lufthavnen i hovedstaden Iraklion – «Nikos Kazantzakis».