Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Karpathos

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Karpathos inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Karpathos miniguide

Karpathos
Bilutleie Karpathos

Den greske øya Karpathos ligger øst i Egeerhavet, og er den nest største (og den sydligste) øya i øygruppen Dodekanesene. Karpathos er 50 km lang og 11 km på det bredeste, og den ligger midt mellom turist-øyene Rhodos og Kreta.

Karpathos har omlag 6500 fastboende innbyggere, men sommerstid kan folketallet stige til 20.000 på grunn av de mange ferieturistene som ankommer øya. Karpathos er en rolig øy som er godt egnet for barnefamilier.

Øya er kjent for sin dramatiske natur og sine mange vakre sandstrender. Høyeste fjelltopp er Kali Limni som ligger 1215 m.o.h.

På øya finnes omlag 10 landsbyer, der alle har bevart sin tradisjonelle greske stil. Hovedstaden heter Pigadia, og ligger på sørøstkysten av Karpathos. Pigadia har omlag 3000 innbyggere, og er en  havneby der det også er fergeforbindelse til Athen, Kreta og Rhodos. Hovedstaden har stor pågang av turister sommerstid, og byens 4 km lange sandstrand er nok det største trekkplasteret. Pigadia har ellers et populært friluftsteater med kulturarrangementer og konserter om sommeren.

Andre kjente turistbyer på øya er Lefkos, Amopi og Kira Panagia. Den sørlige delen av Karpathos er et populært område for windsurfere.

Nærmeste flyplass er Karpathos Airport, som ligger 15 km sørvest for hovedstaden Pigadia